![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
![]() התחלתי ללמוד JavaScript ולא הבנתי משהו
שאני עושה נגיד hello world! הכי פשוט HTML קוד:
<script type="text/javascript"> document.write("Hello World!"); </script> HTML קוד:
<script type="text/javascript"> document.write("Hello World!") /* We printed Hello World! */ </script> כדי שהדפדפן יבין שאני לא רוצה שהוא יכתוב "we printed hello world" אלה רק "hello world" ואני יודע שזוהי שאלה טפשית אבל אני לא הבנתי תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
ת'אמת שלא הבנתי מה רצית, זה מדפיס לך תהערה?
# 3 |
חבר חדש
|
![]() נכן יש את ההערה "we printed hello world"
השאלה שלי אם לא צריך להשים את ה"hello world" במרכאות(")פסיק(,)וכדומה אבל רק את הHELLO WORLD בלי we printed הבנתה? |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
שאתה משתמש בפונקצית write ואתה רוצה לפלוא סטרינג/מחרוזת אתה חייב להשתמש במרכאות או גרש בעטיפה.
שאתה פותח תגית הערה אתה יכול לכתוב שם כל מה שעולה על דעתך עד אשר אתה סוגר את ההערה. אני מקווה שזאת הייתה הכוונה שלך.
# 5 |
חבר מתקדם
|
כל מה שנמצא בתוך ההערה, כמו למשל:
HTML קוד:
/* We printed Hello World! */
Projector Lamps Last edited by Shon12; 23-03-09 at 23:50.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
כההה אבל אם הדפדפן לא תומך בJS
אז בשביל זה יש את ההערה אבל הדפדפן שהוא לא תומך הוא לא ידפיס את כל ההערה רק את hello world |
![]() |
![]() |
# 7 |
חסום
|
דפדפן שלא תומך JS (יש כאלה בכלל?) לא יציג את הקוד שלך.
את ההערה אף דפדפן לא מציג והיא בעצם הערה בשבילך ולא בשביל הדפדפן. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
כל דפדפן יכול לא לתמוך ב JS. אפשר לבטל את האפשרות.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
מה זה משנה? אם אתה מבטל השרת רואה אותך כדפדפן שאין לו JS.
בכ"מ אני לא חושב שדפדפן מדפיס מה שיש בתוך סקריפט אם אין תמיכה בJS. אבל אתה יכול להשתמש בהערות של HTML קוד:
<!-- Your Js Code -->
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|