![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
![]() אין אכיפה מסויומת לשחקני פרוץ, ולמכור שרתים פרוצים בכלל. לפני כמה שנים אני זוכר טוב מאוד שאלברט מהד ארצי פנה לכל חברה אישית וגם הגיע מכתב בדואר לסגור את השרתים הפרוצים ואם לא נקבל קנס או משפט לא זוכר בידיוק. אבל היום כבר אין אכיפה רק איסור דיבור על הפרוץ כאן בפורום. יוני.
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
לא נכון , פשוט לא נכון .
יש אכיפה ! אומנם היא לא זריזה כמו מספר חברות שרתי המשחק שצצות כל יום כמו פטריות אחרי הגשם , אבל ישנה אכיפה אלברט (שד"א מסכן שהוא לבד עושה את זה ) מפעיל קבוצות של נערים שבודקים שרתים פרוצים ומעבירים אליו את שמות החברות IP וצילום הוכחה שהשרת אכן פרוץ . ותאמין לי צריך להעביר את זה לטיפול של משטרת ישראל כי באמת חבל . אישית לא ממליץ לך לפתוח שרתים פרוצים , נקודה! |
![]() |
![]() |
# 5 | |
I am root
|
ציטוט:
הבעיה האמיתית זה אותם אנשים שדורשים תשלום בעבור השירותים הללו - ודוחפים לעברינות מהסוג הזה עזוב שזה גניבה, זה משחקי ילדים אחרי הכל, ולא צריך להרוס להם את העתיד בתביעות ובלגאנים שכאלה. להריץ את השרת באופן פרטי - לא בכסף , אפשר להעלים עיין - רק שישימו סיסמא לשרת וישמרו את זה בניהם לבין עצמם. אם היו לך אחים קטנים , איך היית מרגיש אילו היו מריצים שרת משחק ולמחרת היו באים ועוצרים אותם? בקצרה, מה שאני אומר - כל עוד זה לא לצורך רווח כלכלי ,אף אחד לא נפגע כי במילא אותם ילדים לא ישכנעו את ההורים שלהם לקנות להם את המשחק, אחרת מזמן היו משחקים ב"חוקי". לא יודע מה איתכם ,אישית אני מחזיק ב 2 חשבונות STEAM לאחים שלי , וחשבון של BF2. פשוט נראה לי יותר נחמד לשחק על שרתים יציבים ומקוריים בלי כל ההאקים והזבלנים שיש שם. אישית אני מזמן יצאתי מכל ה"סצנה" של שרתי המשחק הללו , בזמנים " טובים " היו לי 4 שרתים יעודיים רק עם שרתי משחק עליהם ( הכל חוקי ) , לא יודע איך זה היום , גם לא ממש מעניין אותי. אני גם זוכר שאלברט בזמנו התקשר אליי, טען שאני מריץ שרתים פרוצים - אני לא מרחם עליו עם איך שדיברתי אליו לא יפה מהעצבים שהוא העיז רק לדבר אליי ככה. אגב גיליתי מי " הלשין " עליי בזמנו ועל פארש! - ומסתבר שאותו אחד היה בנאדם שמריץ " פרוצים " , נחשו מה קרה לו ? ![]() Last edited by yonatan; 14-04-09 at 05:12.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
ממה שראיתי כבר לא ניראה לי יש באמת אכיפה,רק כדי למצוא מי ואם יש מצאתי מלא מלא חברות שמספקות VENT+שרתים פרוצים.
לדגומה אבל רק לדוגמה אני לא רוצה להשמיץ או משהו נגיד Hostik הרי הם קימים הרבה זמן,הם מספקים פרוץ ומקורי ואפחד לא אומר להם כלום במחירים מצחיקים,VENT אין לי מושג אבל המחיר מוזר כי אם זה היה מקורי הרי זה 100 סלוטים ב70 איך הם מספקים 600 +שרתים ב 200 :|. Last edited by The_Shadow; 15-04-09 at 17:20.. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בקשר לנושא, סתכל יש את החברות שמוכרות שרתי משחק פרוצים אבל הם יכולים להיות חודש חודשיים באוויר ואז היסגר כי אין כסף בשרתי משחק, עדיף חוקי. עדיף לקנות מחברות שמרציות הכל חוקי, בכל מקרה, עדיף חוקי ואני אם יש אכיפה או אין. המשך לילה טוב ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|