|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
אתר העלאת קבצים חוקי\לא חוקי?
שלום,
יש לי שאלה האם אתר העלאת קבצים שיש בו תקנון שהוכן ע"י עורך דין שהאתר עצמו מסיר כל אחריות על הקבצים עם זכויים יוצרים שמעלים לשרת עצמו. והמשתמש עצמו צריך לקחת אחריות על הקבצים שהוא מעלה ומאשר את זה שהוא אחראי על כך. ואם בכל זאת בעל האתר מאפשר אפשרות ליצירת קשר שאנשים שרוצים שימחקו את הקובץ שבעצם מפר זכיות האם זה יכול לעזור איכשהו או שלא? האם כל הדברים אללו מגנים את בעל האתר כלפי תביעה כלשהו ? אם לא איך אתרי העלאות קבצים ישראליות מצליחים לשרוד בדיוק ולא חסר אתרים גדולים אשמח לתשובה. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חסום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אז זה לא פתרון כל כך טוב אין למישהו פה מושג אם יש תקנון שניבנה ע"י עורך דין ונחתם בכל זאת יכולים לתבוע אותי |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
שמע יש דרך שזה יהיה חוקי, קח לדוגמא את RapidShare או MegaUpload.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני חושב שכל עוד אתה מסיר מעצמך כל אחריות ובמפורש המעלה מסכים לתנאים שהאחריות עוברת עליו, ואתה שומר את הפרטים של ההעלאה (IP + זמן + שם/מיקום/וכו' הקובץ) אתה תהיה מוגן.
הרי שלפני תביעה לרוב שולחים לך הזהרה, באותו רגע תמחק את הקובץ. במידה ואיכשהו תגיע לבית משפט תציג את התקנון, הIP והשעה. ספקית האינטרנט של אותו בעל IP מחויבת לשמור את הLOG של הIPים למשך 7 שנים (לפי זמן כמובן) ככה שלא תיהיה בעיה להגיע אליו. הגעת אליו, סבבה יש תביעה כנגדו. |
![]() |
![]() |
# 9 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
עדיף לך למחוק! לתת שירות מלא. אם תתעלם הם יתבעו את האתר. פשוט לא? ציטוט:
לכל קובץ וקובץ אפילו אם יש לך כ20 אלף קבצים זה לא משנה, אפילו אם מחקת עדיף שתשאיר לוגים. |
||
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
אוקי תודה רבה לכולם
הבנתי מה לעשות |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|