|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[שאלה] מהירות עדכון גוגל
למה לאתרים קטנים לוקח זמן רב(בערך שבועיים) עד שגוגל מאנדקס אותם, לעומת אתרים גדולים כמו YNET שישר שיש כתבה חדשה היא נמצאת בתוצאות חיפוש ?
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
יש הבדל בין אינדוקס אתר לבין אינדוקס דף אתה לא חושב ?
זה דף פנימי מאתר גדול מפורסם וכו .. ואינדוקס חדש לקוח יותר זמן, אין לי מושג למה . אבל זה קצת יותר הגיוני לפי דעתי |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אני מתאר לעצמי שקישורים נכנסים..לאחד האתרים שברשותי יש מעל ל10K קישורים נכנסים והוא מתעדכן 2-5 פעמים ביום.
Last edited by Tal`s; 31-03-09 at 12:05.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
אתה תמיד יכול לפרסם את אותו אתר באתר חדש-הוט ולהשיג אינדוקס מהיר
# 5 |
אחראי פורום
|
גוגל הוא אלגוריתם חכם.
גוגל למד את הדברים הבאים. * הרבה מאוד אנשים נכנסים ל-YNET * YNET מתעדכן כל דקה(!!!). ולכן, גוגל יודע של-YNET כדאי להיכנס כל 10 דקות לדוגמא - ולאתר שלך, שיש לו קצת גולשים (בלי להעליב - אבל פחות מ-50,000 יוניקים ביום) - ומתעדכן כל כמה שעות.., אפשר להיכנס פעם בשבוע. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
MasterT - ממש לא קשור למספר הגולשים פשוט קשור לתדירות העדכון של האתר. אם האתר מתעדכן כמה יום פעם אז הוא יבקר באתר וישאר עד שיפרסם תוכן חדש לאנדקס. ואם הוא יבין שאתר כלשהוא מתעדכן פעם בשבועיים אז הוא יבקר בו פעם בשבועיים
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
אתר שאף אחד לא נכנס אליו, אבל נוצרים בו 10,000 דפים חדשים ביום. אתה חושב שגוגל ישקיע מזמנו בלסרוק את האתר הזה באופן קבוע? לא. מניסיון, כבר עשיתי מספר פרוייקטים כדי לבדוק את זה. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
גם האתר שלי myvod.tv מתעדכן בגוגל כל 20 דקות ולפעמים גם פחות
והרבה מזה זה בזכות מעל 20 אלף כניסות ייחודיות ביום |
![]() |
![]() |
# 9 |
אחראי פורום
|
אני רק רוצה להבהיר למי שאולי בין לא נכון - גוגל לא יכול לדעת מה מספר הגולשים, אבל, הוא יודע כמה אנשים נכנסו לאתר דרכו. אם לאתר יהיה מיליון כניסות אבל אפילו לא אחת דרך גוגל, רוב הסיכויים שגוגל לא יעדכן אתר זה במהירות
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
הכל תלוי בגודל של האתר
אתר יכול להתעדכן בסביבות ה30-50 פעם ביום והוא יכול גם להתעדכן פעם ביומיים האלוגריתם של גוגל חכם מאוד |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|