|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[עזרה]לא להכנס לעמוד בלי התחברות .
אהלן חברה .
בניתי מערכת קטנה שמורכבת מ 3 חלקים . החלק הראשון - הוספת תגובה החלק השני - מחיקת תגובה החלק השלישי - התחברות כל העמודים עובדים לי מעולה . אבל אני רוצה לעשות שבישביל למחוק יצטרכו לעבור דרך העמוד התחברות . אני יישמח לעזרה תודה רבה . אם צריך את לראות את הקובץ של ההתחברות הנה הוא . PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
בעמוד התחברות ברגע שמישהו מתחבר תיצור סשן או קוקיז ואז בעמוד של ההסרת תגובה תבדוק אם הסשן / קוקיז קיים ותאפשר גישה למחיקה ואם לא אז תפנה לעמוד התחברות
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
יש לך מושג איפה יש את הקוד של הסיישן, ובמידה וכן איפה אני אמור להכניס אותו . תודה רבה על העזרה . |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מהתגובה שלך אני מבין שאתה לא יודע קוקיז. הנה מדריך קטן: http://php.eitan.ac.il/main.php?id=00153 ברגע שהמשתמש מתחבר, תיצור קוקיז (setcookie) עם פרטים כלשהם. בעמוד המחיקה תעשה תנאי: PHP קוד:
מקווה שעזרתי.
מתכנת php אמין ומקצועי. מחירים נוחים! יצירת קשר: 0544378743 Last edited by dor77; 23-03-09 at 22:28.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
תודה רבה על עזרתכם הגדולה אבל אני לא מבין, תודה בכל מקרה .
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
אם אתה מתחיל ולא יצא לעבוד עם סשיין או קוקיז אני ממליץ לך להתחיל עם סשיין....=]
# 7 |
חסום
|
מה לא הבנת?
אם אתה צריך מדריכים לסשנים / קוקיז או אפילו קוד לדוגמא רק תגיד ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
אם אפשר קוד דוגמא אני כמעט בטוח יבין, הבנתי שאני אמור לרשום בתחיל הטופס של התחברות
session_start(); אבל לפי מה שאני חושב צריך להכניס את זה גם לשמות . תודה רבה על העזרה . |
![]() |
![]() |
# 9 |
חסום
|
PHP קוד:
PHP קוד:
אחר כך, בעמוד שאתה רוצה לבדוק אם הוא מחובר אתה בודק אם השם משתמש והסיסמא שבסשן הם השם משתמש והסיסמא במסד משהו כזה: PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
אני ניסיתי את זה אחי וזה לא עובד אני מקבל את השגיאה הזאת .
Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/pstyle/domains/pstyle.co.il/public_html/Guids/connect.php on line 50 תודה רבה על כל העזרה שלך . Last edited by CBox.Co.il; 24-03-09 at 00:37.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|