|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שאלה בקשר ל WEB MASTER TOOLS למבינים.
נכון יש את העמוד שמופיע בוא מתי לאחרונה הרובוטים של גוגל סרקו אותך
וכמה קילובייט הם הורידו וכו.. ולמטה יש את העמוד שיש לו את ה PR הכי גבוה מהעידכון האחרון. למה זה מציג לי שעמוד הבית של האתר שלי בניית אתרים הוא העמוד הכי גבוה שבתאכלס כל העמודים האחרים יש להם P2 ורק לראשי 1 אז מה שכתוב שמה לא נכון איך זה? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
הPR הויזואלי (מה שאנחנו רואים) נמוך יותר מהPR האמיתי שרק גוגל רואים
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אתה טועה...
ה PR הויזואלי נמוך יותר רק אם הוא מקדם את עצמו. ברגע שהוא מקדם את עצמו בלי לעשות טעויות ובצורה מקצועית תה PR הלא וויזואלי שלו עולה (אל תשכחו שיש גם TR, הילטופ ועוד כמה). אם הוא לא מקדם את עצמו העמוד הראשי שלו צריך להיות יותר נמוך. מעבר לכך תבדוק ב prc.co.il יכול להיות שהסרגל כלים שלך מוציא בכלל ציון לא נכון |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
לא יכול להיות בכלי של PRC.CO.IL זה מציג שיש לי PR 0 באתר ובכל הכלים האחרים שבדקתי באתרים אחרים + הסרגל כלים.
זה מראה עמוד ראשי PR1 עמודים פנימים 2 |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
תשתמש בSEOQUAKE בחיים אין לי טעויות שם
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
toolbar באמת מהמרשימים ביותר שראיתי בתחום קידום האתרים , ובאמת נתון ה PR שלו מעודכן.
תודה |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
עצה כללית - לא הייתי מסתמך על הנתונים שגוגל מספק בכלל אלא בוחן הכול בכלים חיצונים (עד כמה שניתן).
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
זה קצת לא הגיוני... ניתן גם לבדוק בכלים חיצוניים ואולי זה גם מומלץ אבל להמליץ למישהו לא להתייחס למה שגוגל רושמים על הסריקות שהם עושים זה קצת טיפשי |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני מסתייג ומוסיף שנתוני האדוורדס עצמם מדוייקים למדי ...
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לא נתונים שהם מביאים לך בשביל שתשפר את האתר שלך לגולשים |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|