![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שאלה | CSS
אהלן,
מכיוון שברגע שעושים לינק, הקישור אוטומטית מחליף צבע, רציתי לשאול אם יש אפשור לשנות לו את הצבע ב Div הספציפי שבו הלינק נמצא ולא לשנות את כל הקישורים בכל העמוד לאותו הצבע. למשל, ב Div אחד צבע הקישור יהיה אדום וב Div שתיים הצבע יהיה שחור. ניסיתי לעשות משהו כזה: HTML קוד:
#div1,a{ color: #000000; width: 100px; height: 200px; } #div2,a{ color: #C00; width: 100px; height: 200px; } |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
יש לי עוד שאלה, לא רציתי לפתוח אשכול:
אני בשלבי סיום של אתר נחמד שאני בונה כבר כמה שבועות טובים. התכנות כמעט גמור. רציתי לדעת איך אפשר לקבוע שהתכנות באמת טוב ומקצועי? דאגתי שהאתר יראה זהה לחלוטין בכל הדפדפנים וכמובן W3. אז בכל זאת, מה קובע איכות של תכנות? |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
קוד:
#div a:hover, #div a:link, #div a:active, #div a:visited { text-decoration:none; } css selectors בדגש על זה שאל תכנס לכתבות עם סלקטורים של CSS 3 (נתמך למחצה בדפדפנים אבל זה יופי של דבר לדעתי) ובנוגע לשאלה שניה לדעתי מה שעושה את ההבדל בקוד זה ההתאמה שלו לגוגל בHTML אין הרבה צרות וסיבוכים אבל שימוש נכון בHTML יכול לתת תשואות רציניות מגוגל דוגמא קלאסית www.watch-the-office.net האתר לא מסובך.. עיצוב פשוט מאוד מה שגורם לטראפיק מגוגל זה בסה"כ שימוש נכון בHTML יש תוספת לפיירפוקס בשם SEO FOR FIREFOX הנה לינק http://tools.seobook.com/firefox/seo-for-firefox.html תוריד אותה ותבצע לעמוד שנתתי לך קליק ימני->seo for firefox->seo xray ותראה.. בהצלחה (:
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|