|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Winner
|
[עזרה] מחפש דרך ליבא לאתר שלי את מספר תוצאות החיפוש לביטוי מסויים בגוגל
שלום , אני מחפש דרך XML או כל דרך אחרת
איך לייבא את מספר תוצאות החיפוש בגוגל לתוך האתר שלי כלומר , אם אני יתן לו את הביטוי "הוסטס" הוא יחזיר לי :505,000 תודה ויום טוב |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
preg_match
אחרי שאתה מחפש את הביטוי יש שם שורה שהוא מציג כמה תוצאות יש, פשוט תיקח משם.
# 3 |
Winner
|
אשמח להסבר יותר מעמיק
עדיף בASP |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
בגדול הם יחסמו אותך אחרי כמה REQUESTS..
תקרא כאן http://code.google.com/apis/soapsearch/index.html הם נתנו SOAP API KEY שאיפשר להריץ שאילתות עם SOAP ולקבל חזרה, כאשר ההגבלה היא ל10 תוצאות פר שאילתה ואפשרות לשלוח עד 1000 שאילתות ביום הם הפסיקו לתת את הAPI KEYS, אני מצטט As of December 5, 2006, we are no longer issuing new API keys for the SOAP Search API. Developers with existing SOAP Search API keys will not be affected. ככה שאם אין לך אז הייתי אומר שנתקעת (: אבל שוב - זה תלוי בכמות השאילתות שאתה שואף לעשות אולי אפילו אפשר לבצע את השאילתות מהצד לקוח (ברמה של AJAX) ככה אתה לא צריך להריץ את הדברים על השרת ואין סיכוי ממשי לחסימה..
# 5 |
Winner
|
איך אני מריץ שאילתה מצד לקוח
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
תריץ שאילתא בAJAX
ואחרכך תחפור בנתונים עם REGEX וJS בשביל להוציא את מה שאתה רוצה נקודה חשובה: תשתמש בגוגל ספציפי (אל תכנס לגוגל קום כי ממה שאני יודע זה מבצע הפניה לפי לוקיישן) כי בכל גוגל התוצאות ממוקמות במקום אחר ואולי תצטרך רגקס אחר בהצלחה
# 9 |
חבר מתקדם
|
AJAX זה בעצם אותו דבר רק ללא רענון העמוד. אם תעשה את זה רגיל ב PHP ישירות או דרך AJAX אל PHP זה יהיה אותו דבר.
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בPHP השרת שלך שולח את הREQUEST בAJAX הבחור שצופה באתר שולח את הREQUEST לגוגל, אתה מקבל את התוצאות ובוחש בהם קצת יש הבדל מאוד עקרוני בין שתי השיטות בשיטה הראשונה כל הבקשות HTTP יוצאות מהשרת שלך בשיטה השניה כל הבקשות יוצאות מהצופה כך האתר שלך לא יחסם
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|