![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
בניית בלוג לישוביי קו העימות
שלום לכולם
בימים האחרונים ראיתי אשכולות לגבי פתיחה אתר תמיכה ליישובי הדרום למרות שפניתי למפרסם האשכול עדיין לא קיבלתי תגובה. חבל. בכל מקרה אין ספק שזהו מהלך מבורך לפתוח אתר תמיכה ליישובי הדרום, אך צריך לעשות את זה כמה שיותר מהר ולא להתמעמע עם זה כי עכשיו הם צריכים את זה וחשבתי לפתוח אתר עבור תושבי קו העימות. יש אחסון ורכשתי כבר דומיין מתאים. מה שאני צריך זה מישהו שמוכן להתנדב לתכנת מערכת בלוגים שכל אחד מיישובי קו העימות יפתח בלוג משלו וישתף את שאר המדינה במה שקורה ובמה שאנו לא רואים או יודעים ממרכז הארץ. בברכה, מולי |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני חושב שעד יגמרו מערכת שכזו כבר תגמר המלחמה.
מצד שני, אפשר לשים בלוג אחד ולתת לאנשים את האופציה לרשום בו פוסטים, עם או בלי יצירת חשבון. ואז אפשר להקים את האתר מהר מאוד. אם אתה צריך עזרה אני אוכל אולי לעזור, פרטים ליצירת קשר בחתימה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
אפילו עדיף בלי הרשמה
אך שיוכלו לספר קצת על מה שעבר עליהם ולהוסיף תמונות אם יש או קישור לסרטון מיוטיוב אפשר ורצוי משהו קיים מחוסר זמן אשמח אם יש מישהו רציני שיקים את זה יש דומיין מתאים+אחסון+עיצוב חברה הזדרזו Last edited by mdanan; 11-01-09 at 17:04.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
צור איתי קשר מוכן לבנות מערכת כזו או אחרת במהירות..(צור בה"פ תחילה, ברגע שאתה רואה..)
בכ"מ לא רוצה לבאס אבל - http://joinmylife.co.il/
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|