|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מנסה להתקין מערכת ב wamp
שלום..
בתהליך ההתקנה אני צריך להזין סיסמא למסד, אני משתמש מ wamp5 ואין סיסמא, המשתמש root אבל אין סיסמא למסדים. מה אפשר לעשות? תודה.
# 2 |
חבר מתקדם
|
root בדרך כלל אין סיסמא, אז תשאיר ריק. איזה מערכת זו ולמה יש לך בעיה אם אתה משאיר שדה סיסמא ריק?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
זאת הבעיה, אני משאיר ריק אבל הוא כותב שחייב למלות סיסמא, מי שבנה אותה לא חשב על זה שינסו להפעיל אותה על שרת ביתי.
# 4 |
חבר מתקדם
|
תנסה לשים רווח או להסיר את הבדיקה של אם הסיסמא ריקה מהמערכת שאתה מתקין
או יותר טוב תגדיר למשתמש ROOT סיסמא במסד שלך, או תצור משתמש חדש עם סיסמא במסד. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אי אפשר, ב wamp אי אפשר לעשות את זה..אין סיסמאות..
ניסיתי לשים רווח..ניסיתי לרשום "" אין..לא עוזר.. אולי אני יסיר את הבדיקה..יכול לעבוד אולי.. יש עוד רעיונות/הצעות?
# 6 |
הוסטסניון
|
תסיר פשוט את הבדיקה..
זה אמור לעבוד..
# 7 |
חבר מתקדם
|
ב WAMP בהחלט אפשר לשים סיסמא, אני למשל יצרתי משתמש נוסף והגדרתי סיסמא, ממש בישביל מקרים כאלה.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
תוכל להסביר לי איך לעשות את זה?
שהתחלתי עם Wamp שאלתי כמה אנשים אם זה אפשרי, כולם אמרו לי שלא. אשמח אם תעזור לי, עדיף להגדיר סיסמא למרות שלהסיר את הבדיקה זו לא כל כך בעיה, זה רק if קטן אני חושב. תודה.
# 9 |
הוסטסניון
|
בטח שאתה יכול, אתה יכול לערוך, להוסיף ולמחוק משתמשים,
הלינק הבא מראה לך בדיוק איך לשנות, בהתחלה אתה משנה דרך הPHPMyAdmin דרך privileges ואז אתה צריך לעדכן בconfig. http://lifehacker.com/photogallery/w...sshowto/538490 בהצלחה.
# 10 |
חבר וותיק
|
חחח עשיתי את זה, הלכתי ל "privileges" חיפשתי את המסד עם שם המשתמש root, עם localhost, שיניתי את הסיסמא, אני רוצה להיכנס ל php my admin ואני מקבל שגיאה, שאין לי הרשאה להיכנס או משהו:
Welcome to phpMyAdmin 2.6.0-pl3 phpMyAdmin tried to connect to the MySQL server, and the server rejected the connection. You should check the host, username and password in config.inc.php and make sure that they correspond to the information given by the administrator of the MySQL server. Error MySQL said: #1045 - Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) חחח, מה קורה פה? תודה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|