![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש אחר הפירוט הבא
היי
אני אתחיל במה אני צריך ואסיים בתנאים שלי לבין העסק / חברה . אני צריך שרת לא משנה לי אחסון רגיל רסיילר או VPS או שרת רק שיהיה בו את זה : אני צריך שטח דיסק של - 5 - 10 ג'יגה (אפשרות לעוד בעתיד אם אזדקק) תעבורה 200 ג'יגה לא פחות (יותר יהיה יותר טוב) מסד נתונים 1 (מעל לזה יהיה מצויין אבל לא צריך) אה ותמיכה ב PHP חחח ברור כה ? כל השאר לא משנה לי עכשיו אני אפרט יותר נתחיל בבקשה לא גמורה מסד הנתונים חייב להיות SQL ואפשרות ל 30 - 40 התחברויות בשניה - מה זה אומר ? זאת אומרת נגיד ויש לנו פורום ועכשיו יש 70 אנשים אונליין אבל 40 מתוכם באותה שניה בדיוק התחברו למסד שזה עדיין ישרוד (בדרך כלל שמים את זה מוגבל ל20 ב CPANEL לא יודע איך זה בDA או משהו אחר) בנוסף אני צריך אפשרות להתחבר למסד נתונים מרחוק זאת אומרת לאפשר לו גישה לאייפי הבא : *.*.*.* מה שמוביל אותי להסבר הבא כל זה מיועד לאתר + תוכנה אנטי ציטים חדשה (למשחקי קאונטר 1.6) . המערכת + התוכנה + האתר מיועדים למשתמשי פורום גיימר - התוכנה מיועדת רק להם . למשל BUSTED וVGAMES ? אז אנחנו מקימים gAc - Gamer Anti Cheating בקיצור למה מסד עם חיבור מרחוק ? כי התוכנה יושבת בבית המשתמש ומתחברת למסד + השרתי משחק של גיימר .. ואתה לא יכול לנחש איזה אייפים יכנסו אז אתה מגדיר *.*.*.* למה 40 חיבורים ? תחשבו שאם יש 5 שרתים כה ? 12 אנשים בשרת ?5*12 = 60 אונליין ככה שאני משער שלפחות 40 בשניה יצרכו התחברות ... למה 5 - 10 ג'יגה ? התוכנה מצלמת את המשתמש כל פעם שמישהו יעשה תפקודה הבא gac nick nick = המשתמש שעושים לו תבדיקה התוכנה מעלה את התמונה לשרת (באיכות גבוהה ושוקלת נמוך כמה שאפשר) מעלה קונפיגים מהתיקיה שלו מעלה פרוססים וכדומה ... למה תעבורה גדולה ? גם כי המשתמשים בתוכנה + המסד + השרתים .... מתחברים וגם לא לשכוח ישנו אתר חמוד שהולך להיות שם והתמונות של המשתמשים יופיעו .... נעבור לתנאים שאני חייב שיהיו מובנים בעל החברה / עסק מתחייב שלא לגעת בקבצים . כמובן שהוא מתחייב לי כל עוד אני אצלו שלא יהיו בעיות עם המסד ... וכמובן שיהיה אפטיים גבוהה כמוב אבל כמובן שחברה שהיא תת חברה זאת אומרת רסיילר שבא למכור לי אחסון אין לנו על מה לדבר עדיפות לחברות עם וותק זהו ... אשמח לקבל הצעות פה או בפרטי נא לשלוח הצעה מפורטת בבקשה כמו שישבתי להשקיע חחחח בבקשה גם אתם ![]() נ.ב (לשלוח לי לפרטי בלבד מאחר והפורום הזה לא תומך בחינם) הצעתי השניה אם ותרצה לתרום לנו ... אם ואותו בעל חברה / עסק מעוניין בפירסום באתר + בתוכנה + בשרתי גיימר (האנטי ציט שולט בזה) כמובן שאני מתחייב (אם וזה תרומה) שכל עוד אני אצלם אתם מפורסמים בתוכנה ובאתר + שרתי המשחק (בתוך השרת יפרסם אותכם האנטי ציט בעצמו אוטומטי - תיהיה לכם שליטה על מה שהוא מציג בשרת - דרך האתר ...) (בסך הכל גם אני התדנבתי לבנות להם הכל זה לא 013 משלמים לי ![]() מנהל יקר עקב דבל פוסטים שאני לא רוצה שיקרה דבר כזה הוספתי למטה בנפרד שאם וזה יהיה תרומה לפנות בפרטי .. אין בי רצון של פתיחת פוסט אותו דבר בעוד פורום למניעת בעיות שלא יגידו שהספאמתי Last edited by Kuchi; 28-12-08 at 06:02.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
בעזרת השם
שלום, לוקאלהוסט מספקת ומתחמה בשירותי אינטרנט כגון: אחסון אתרים, ריסיילרים, בניית אתרים, שרתי רדיו, שרתי משחק ועיצוב אתרים. אנו מספקים גם שירותים בחינם כגון פיקוד שבת לאתרים, שירות החלפת באנרים, העלאת קבצים, קיצור כתובות ועוד. לוקאלהוסט תוכל להוציע לך את החבילה הבאה: שטח אחסון: 10GB תעבורה: 200GB הגבלת מסד: 300MB כל השאר ללא הגבלה מחיר חודשי: 40 למה לקנות מלוקאלהוסט? http://local-host.co.il/?page=lama למפרט שרתים: http://local-host.co.il/?page=servers יצירת קשר: טלפון 0507400612 מסנג'ר croc@bezeqint.net אימייל yarden@local-host.co.il אתר: http://www.local-host.co.il ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תשכיר שרת יעודי P4 תאמין לי שיספק אותך לצרכים האלו עם DA, יעלה לך בערך 300 ש"ח חודשי.
![]() |
![]() |
# 6 |
אחראי פורום
|
היי,
רק לוודא, החבילה שאתה מבקש היא בתשלום נכון? (במידה ולא, לא תוכל לפרסם אותה על גבי הפורום. כן, גם אם ישלחו לך ה"פ אותם התורמים).
# 8 |
הוסטסניון
|
מדובר על תשלום אם מישהו רוצה לתרום את זה יוכל לפנות אלי בפרטי (זה חוקי כן ? :X)
בכל מקרה למי שלא הבין התוכנה לא רצה על השרת אני צריך מסד שמאשר חיבורים רחוקים לוקאלהובט אתה חושב שאתה יכול לעמוד בדברים שביקשתי עם אחסון רגיל ? אנשים אני כתבתי שלא משנה לי אם זה אחסון רגיל VPS או כל דבר כל עוד הבן אדם עומד במילה שלו ... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|