![]() |
# 1 |
אחראי פורום
|
מבקש מפרט למחשב - 2000 ש"ח
היי ,
אני צריך מפרט למחשב בסיסי לחלוטין...צרכי עבודה - משרדי בלבד (אינטרנט + OFFICE). כולל ציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר). מסך - LCD. צריך לקנות 3 מחשבים כאלו. תקציב פר מחשב - 1500-2000 ש"ח. חובה - כל מחשב תומך באל חוטי (כל המחשבים מחוברים בניהם ברשת אלחוטית מבחינת אינטרנט וכן מחוברים ל2 מדפסות ליזר, גם, אלחוטי). חובה - צורב ותומך בDVD. חובה - תומך בFLOPPY. תודה אנשים ![]() המשך יום נעים.
אתר העסק ושירותיו: אחסון אתרים מקצועיים, שרת רדיו איכותי וגם ריסלר שרתי משחק מהיר. אי-מייל: admin at freshserv.net. Last edited by FreshServ.Net; 25-12-08 at 17:44.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
אני מאמין שזה הכי טוב שאפשר להשיג במסגרת התקציב.. מצטער, חרגתי קצת בשביל ההרכבה - תוריד אם אתה לא רוצה, וגם אין תמיכה באל חוטי כי לא הייתה שם אפשרות בבניית המפרט (תרכוש בנפרד )
מעבד: AMD ATHLON 64 4850e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADH4850DOBOX - BOX ₪316 לוח אם: GIGABYTE GA-M68SM-S2L ₪274 מסך: BENQ LCD 19" E900WD 5ms DVI WIDE ₪624 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM : HD160JJ ₪185 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE ₪37 מארז: COMPUCASE 6A19-NPS w/o PSU ₪226 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA OPTTICAL VALUE PACK : K96-00014 ₪123 ספק כוח: COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 390W : RS-390-PMSR-A3 ₪186 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪75 מחיר סופי: ₪2046 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il |
![]() |
![]() |
# 3 |
אחראי פורום
|
תודה רבה
![]() איך המפרט הנ"ל בהשוואה למפרט שארשום מטה? אגב, האם המפרט שארשום מטה נחשב לזול ביחס למחיר? INTEL EV ACOVEE P35 (לוח אם) INTEL CORE 2 DUO E5200 1024MB 800MHZ KINGSTON (שני סלוטים - משמע, 2 ג'יגה זכרון) GEFORCE 8400 SOUND CARD O/B AC 97 6 CHANELS W.D 160 DB SATA AII מארז CASES מהודר 500W לפנטיום 4 כולל 2 כניסות FRONT USB MULTIMEDIA LOGITECH KEYBOARD OPTICAL MOUSE LOGITECH DVD LG X 20 SATA (CDr/w) מחיר המפרט: 2000 ש"ח (לא כולל מע"מ) דעתכם? (די חשוב לי שתגידו לי אם המפרט טוב ביחס למחיר שהוצע לי...) לגבי מסך: SAMSUNG 19 LCD 953BW 2MS 1:8000 DVI במחיר 850 (לא כולל מע"מ) גם, האם המחיר טוב? האם המסך טוב? תודה!
# 4 |
חבר על
|
המפרט מעולה ביחס למחיר,
בהחלט מעולה ביחס למה שאני הצעתי לך. בכל מקרה - אם זה מה שהוצע לך - והתפקוד של המחשב הוא לעבודות משרדיות בלבד - יש עוד מקומות שתוכל לחסוך בהם (כרטיס מסך, ספק כוח, וכו'). |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ספק כוח פחות מזה כבר לא כדאי מכוון שהוצע לו ספק ג'נרי. אממ לFreshServ.Net תבוודא שמדובר ב2GB מכוון שאם הם כותבים 1024MB 800MHZ KINGSTON בשתי סטיקים (ולא שתי סטיקים כל אחד של 1GB) יכול להיות שמדובר ב 2*512MB יום טוב.
![]() |
# 6 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
תזכור שהמפרט שהוא הציע,פרש סרב, הוא בלי מסך. המסך בנפרד, וגם המחיר של המחשב עצמו הוא ללא מעמ.
אחרי מעמ זה עולה לו 2310. תוריד אצלך את המסך ותבנה לו משהו איכותי ב 2310 ולדעתי, אתה תגיע למפרט איכותי יותר ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|