|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
[הצעות] - למפרט למחשב רגיל
שלום לכולם,
לחבר טוב פחות או יותר נהרס המחשב, ואליכם אני פונה בתקווה כי אוכל לעזור לו. הוא מחפש מפרט למחשב רגיל, לבית. המחשב צריך להריץ ויסטה חלק, שיהיה בו מינימום 2 ג'יגה זיכרון - אם אפשר יותר בתוך התקציב, יותר טוב. כרטיס מסך גם צריך להיות חזק, וגם המעבד. הארדיסק - יכול להיות אפילו 80 ג'יגה. המשחב הוא יותר לשימוש של גרפיקה, ומשחקים. ושהמחשב יהיה כמה שיותר חזק. מסך כבר יש - אז לא צריך, וגם לא צריך רמקולים. רק מחשב, מקלדת ועכבר. אשמח אם תוכלו למצוא לי חנות אפילו שתרכיב את המחשב עם המפרט שתכינו. התקציב עומד בערך על 3000 ש"ח. תודה מראש. רותם. עריכה: אם אפשר לקבל את מחיר המפרט כולל הרכבה - תודה.
# 2 |
חבר וותיק
|
אם תפרט יותר זה יהיה טוב
בכל מקרה הנה מחשב מעולה למשחקים מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ₪897 לוח אם: Gigabyte GA-P31-ES3G כמות: 1 - מחיר: ₪323 מארז: Foxconn TLM436 Tube 90mm NO PSU כמות: 1 - מחיר: ₪154 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪409 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 CL5 Retail כמות: 1 - מחיר: ₪108 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II AAJS כמות: 1 - מחיר: ₪197 כרטיס מסך: Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail - במלאי כמות: 1 - מחיר: ₪762 כונן אופטי: LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe IDE Black כמות: 1 - מחיר: ₪125 מקלדת: LOGITECH Deluxe Keyboard Black - OEM כמות: 1 - מחיר: ₪62 עכבר: LOGITECH Value Wheel Mouse Optical Black S90 - OEM כמות: 1 - מחיר: ₪34 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה כמות: 1 - מחיר: ₪75 סה"כ: ₪3146 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ₪3084 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/dthnmfxe או עם כרטיס מסך חלש יותר ו4GB זיכרון מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ₪897 לוח אם: Gigabyte GA-P31-ES3G כמות: 1 - מחיר: ₪323 מארז: Foxconn TLM436 Tube 90mm NO PSU כמות: 1 - מחיר: ₪154 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪409 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 CL5 Retail כמות: 2 - מחיר: ₪108 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II AAJS כמות: 1 - מחיר: ₪197 כרטיס מסך: Palit 9800GT 512MB Retail כמות: 1 - מחיר: ₪616 כונן אופטי: LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe IDE Black כמות: 1 - מחיר: ₪125 מקלדת: LOGITECH Deluxe Keyboard Black - OEM כמות: 1 - מחיר: ₪62 עכבר: LOGITECH Value Wheel Mouse Optical Black S90 - OEM כמות: 1 - מחיר: ₪34 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה כמות: 1 - מחיר: ₪75 סה"כ: ₪3108 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ₪3046 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/ghcuky7s
Last edited by ibmod; 29-12-08 at 20:46.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
לדעתי אפשר אפילו להשאיר את ה4 ג'יגה זיכרון עם הכרטיס מסך החזק יותר.
אבל בנוגע לכרטיס מסך הוא מעדיף את הכרטיס החדש של NVIDIA. כמובן שאם יש אנשים עם עוד הצעות למפרטים אני אשמח. תודה רבה.
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ואינו נמכר עדיין בארץ בכל מקרה יש כיום אנשים שלא כל כך מבינים במחשבים וניוודיה נחשבת כמותג ראשי בשבילם. למרות שATI כרגע עוקפת אותם בתחומי מחירים מסויימים.
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
המפרט הראשון שהצעת מעולה, לא צריך יותר מ2GB זכרון והכרטיס מסך טוב מאוד. אבל אני הייתי יורד קצת במעבד (לסביבות E7300, לא צריך יותר מזה) ושם את הHD4870. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
במידה ואין לו מסך מעל 22 אינצ' אני לא רואה צורך להעלות מכוון שהוא לא ינצל זאת.
# 7 |
חבר על
|
יותר תלוי באיזו רזולוציה הוא משתמש, לא ממש במסך עצמו.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
זו הכוונה...
הרזולוציה הגבוהה ביותר שהוא ישתמש במסך 19 לעומת מסך 24 שונה מן הסתם.
# 9 |
חבר על
|
לאו דווקא.. אני משתמש במסך 20 אינצ' אבל ברזולוציה של 22".
יש אנשים שעם 19" ומשתמשים בHD4870.. זה לא אוברקיל וזה לא מזיק.. ואם משדרגים לא צריך לקנות כרטיס מסך חדש לגמרי. עדיף לרדת טיפה במעבד (לא משהו קריטי.. ההבדל בין E7300 לבין E8400 הוא סביבות ה15% ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
הוא משתמש אם אני לא טועה ברוזולציה הכי גבוה במסך 22 אינץ'.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|