|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מישהו פה מבין במערכות סטיריאו?
אוקיי יש לי בבית שני רמקולים גדולים...
עכשיו אני רוצה לחבר אותם למחשב, אמרו לי שאני צריך מגבר עם יציאת בננות. ועכשיו אני לא יודע איזה מגבר לקנות, על הרמקול רשום: amplifier requirements: 10 X 100W כמה מגבר כזה אמור לעלות? חדש או ביד2 או משהו... ועוד משהו, מה ההבדל בין Amplifier ל Reciever? מישהו יכול לעזור לי? תודה! Last edited by Shay-A; 20-12-08 at 15:09.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אלו רמקולים עם מגבר שבאו ביחד?
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
לא... רק רמקולים...
אני צריך לדעת איזה מגבר לקנות על מנת לחבר אותם אליו... |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
תקנה מגבר שהרמקולים יכולים להתחבר אליו, כמובן שיכולים לספק לרמקולים את רוב עוצמתם אני מניח שזה מגבר של 2 ערוצים.
תדאג מאחורה במגבר שיהיה לך יציאות RCA לדוגמא: ![]() וממנו תוציא כבל שנקרא 2 אחד שזה 2 חיבורי RCA שמתחברים למגבר ולמחשב בגודל רגיל.
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אוקיי... אני רואה שבDVD שלי יש כאלו חיבורים... האם הוא יכול לשמש כמגבר? תודה!
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
אתה יכול ,
אבל תיזהר לא לשרוף אותו ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
מה פתאום,
dvd מוציא אות נמוך מאוד, כמו כל המוצרים בתחום הזה. ולפותח האשכול, אם אתה מבין באלקטרוניקה, זה באמת שטויות לבנות מגבר, צריך מגבר קטן של מתח וזה הכל. אם אתה לא מבין באלקטרוניקה, או שסתם אין לך כוח לבנות מגבר, אז אתה יכול לקנות סתם רמקולים של מחשב, שיש להן יחידת מגבר בניפרד, שאליה הרמקולים מחוברים בחיבור RCA, אז אתה יכול אם אין לך על הרמקול חיבור RCA להלחים כזה, זה שטויות, ואם יש לך, אז פשוט לחבר אותם. זה נותן תוצאה מעולה מנסיון. בהצלחה, מקווה שעזרתי :] שבוע מעולה שיהיה לכולם, וחג שמח ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
RECEIVER זהו מכשיר המקבל סאונד מהמחשב וממיר את הפורמט לDOLBY DIGITAL \ DTS זה פורמטים של סאונד , בעקרון בנוי בשביל מערכות קולנוע ביתיות ל5.1
אבל אתה צריך Amplifier שזה מגבר רגיל פשוט תחבר את הרמקולים דרך הבננות ויעבוד לך בסדר גמור. רשום שהרמקולים זקוקים לפחות ל100WATTS אז תקנה מגבר שמתאים (אסור מגבר של פחות מ100W רק יותר). ד"א מציע לא להשתמש בDVD כמגבר למרות שלא שמעתי על זה אף פעם.
# 9 |
חבר בקהילה
|
כמה אמור לעלות מגבר כזה? של 100 VAT? תודה!
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|