|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Guest / אורח
דירוג מסחר: (0)
|
cs1.6-cz, source ב 40 ש"ח לחודש 12 שחקנים.
למי המבצע טוב?
למי שמספיק לו לקבל יוזר, ויכול להתקין לבד את השרת משחק, כולל כל המודים שהוא צריך מלבד סופר הירו, ולא צריך תמיכה. אנחנו מתחייבים לתת סביבה טובה עם פינגים מעולים לשרת משחק שתתקינו, ולהעביר אותכם לשרת חלופי במקרה של עומס. תמיכת אי סי קיו בלבד, במקרה ויש שאלות נוספות (לא אמורות להיות שאלות אחרי קבלת היוזר). _________________ אפשרות שנייה: כולל התקנת המשחק ותמיכה, גם במתחילים שלא יודעים איך להוסיף אדמינים בפאנל ניהול, ואפילו כולל טיפים לשיפור יכולת המשחק ![]() 120 ש"ח לחודש 12 שחקנים. לפרטים נוספים: icq: 8730352 איל |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
תאחלאס המבצע הראשון מצויין , חוץ מזה שאפחד לא יקנה כי אני לא מאמין שיש כאלה שיודעים להתקין הכל הכל לבד , צריך להיות תומך שכבר היה בחברה , אבל אינ לא מאמין שהוא יקנה .
ובקשר למבצע השני אפחד לא יקנה ממך 120 אני קונה 18 שחקנים מחברה מצויינת מצויינת . או פשוט מבני 12 שחקנים חודש ראשון = 100 שקל חודש שני = 90 שקל . שהיום השרתים שלו הכי הכי טובים אפעם לא ראיתי שהסרבר שלו נפל(לפחות אני שאני משחק אצלו הרבה)והתמיכה שלו הכי הכי טובה בארץ . מתקין לך מודים (בסורס) את כל המודים חינם , אתה מקבל פאנל ניהול פשוט בן זו*ה שזה הדבר הכי סוס שיש ראיתי את הסרטון שלהם זה חצי שעה נראה לי,פשוט סוס לפנים אפעם לא ראיתי דבר כזה סוס,פשוט ממש כיף הכל יש לך שם הכל הכל מפות מודים להפיל תסרבר ולהחזיר . אז אתה שואל בטח "מה הוא רוצה ממני?, שיקנה ממנו " אז התשובה שלי היא שאפילו שיש הכל הכל הכל הכל + תמיכה שלא יהיה מצב שלא יענו לך , אני לא יכול לשלם 100 שקל למה אין לי וזה הרבה כסף אז 120 ופחות פחות פחות בהרבה הרבה , אפילו בלי הפאנל שזה למה כולם קונים ממנו . טוב סיימתי פה , רק הבעתי את דעתי . כעיקרון המבצע הראשון טוב רק לאלה שיודעים הכל לבד . |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|