|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
בעיה עם הphpMyAdmin במחשב
התקנתי את התוכנה EasyPHP וכחלק מזה היא מתקינה לי את הphpMyAdmin, עכשיו כשאני נכנס לphpMyAdmin הוא מציג לי את ההודעת שגיאה הבאה:
Cannot load mysqli extension. Please check your PHP configuration. - Documentation עכשיו קראתי את הדוקומנטציה, והפירוט שהוא נותן זה: 1.20 I receive the error "cannot load MySQL extension, please check PHP Configuration". To connect to a MySQL server, PHP needs a set of MySQL functions called "MySQL extension". This extension may be part of the PHP distribution (compiled-in), otherwise it needs to be loaded dynamically. Its name is probably mysql.so or php_mysql.dll. phpMyAdmin tried to load the extension but failed. Usually, the problem is solved by installing a software package called "PHP-MySQL" or something similar ובשורה האחרונה: Usually, the problem is solved by installing a software package called "PHP-MySQL" or something similar .איפה בדיוק אני משיג קובץ כזה? ואם למישהו יש אלטרנטיבה לפיתרון, אני אשמח אם ירשום. והMySQL והApache פועלים (בדקתי בEasyPHP). |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אוקי, אני הבנתי מה רשום שם, אבל איך בדיוק אני מבצע את הדברים האילו?
תודה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
זה כבר היה בלי ה";", מופיע לי בשורה למעלה:
extension=php_mysql.dll יש צורך אולי לשים בקוד הנ"ל ";" לפני? |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
אני יודע, התכוונתי שמעל השורה של הmysqli קיימת השורה הנ"ל.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
אוקי, אז לפי מה שהבנתי ממך, זה מה שעשיתי:
יצרתי קובץ כזה בתיקייה הראשית של התוכנה ורשמתי בתוכו פשוט phpinfo(), אבל כשאני מריץ אותו הוא פשוט פותח ומציג phpinfo() בפנקס רשימות. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|