![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מכרז HEBSUB
מוכר את הדומיינים:
HebSub.co.il HebSub.com Hebsub.net משמעות: heb sub זה "כתוביות בעברית" מצויין לאתר תרגום סרטים. האם יש אתר קיים עליו / היו : לא HebSub.co.il נקנה ב: 30/10/2008 תפוגה: 30/10/2009 שנה שלמה מחיר להתחלה: 65 ש"ח קנייה מיידית : תציעו מחירים HebSub.com נקנה ב: 11/8/2008 תפוגה: 11/8/2009שנה שלמה מחיר להתחלה: 45 ש"ח קנייה מיידית : תציעו מחירים HebSub.net נקנה ב: 11/8/2008 תפוגה: 11/8/2009שנה שלמה מחיר להתחלה: 45 ש"ח קנייה מיידית : תציעו מחירים *לא מתחייב למכור בסוף המכרז
# 3 |
חבר מתקדם
|
כמובן עוד הצעות יתקבלו עד סיום המכרז.. שלא אמרתי אותו והוא עד ה 21/11/08
# 5 |
חבר מתקדם
|
עוד אנשים?
המכרז עדיין פתוח
# 7 |
אחראי פורום שמות מתחם
|
TheDesigner.co.il - תשנה את חוקי המכירה שלך. אם אתה מתחיל מכרז אתה מ-ת-ח-י-י-ב לעמוד בתנאים שלך ולמכור את הדומיינים למרבה במחיר.
יש לך מחיר שאתה לא מוכן למכור תחתיו? תרשום אותו כמחיר הפתיחה. בכל מקרה, עכשיו יש לך 2 אפשרויות: 1. להתחייב למכור את הדומיינים לזוכה במכרז ולמחור את ההערב שאתה לא מתחייב למכור אותם 2. לסיים את המכירה ולא למכור את הדומיינים האלו יותר בהוסטס תודיע לי עד היום בערב מה אתה מחליט אחרת אאלץ לסיים את המכירה ולא לאפשר לך למכור את הדומיינים האלו יותר בהוסטס. תודה.
חבר מתקדם
|
תוכל לאשר לי מכרז חדש? [אני רוצה לשנות את המחירים ההתחלתיים - אבל לא כאן כי יש אנשים שכבר הציעו]..
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|