|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
מה דעתכם על המחשב הזה?
שלום.
אני צריך דעות על המחשב הזה.. http://www.ivory.co.il/product.asp?p...1807&CatCode=3 השימוש במחשב יהיה למשחקים (כבדים) אבל לא חשוב לי שיהיה בFPS הכי גבוהה או באיכות הטובה ביותר משהו בנוני אפילו , תוכנות , סרטים , אינטרנט. מה דעתכם על המחשב ?
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
המחשב הזה לא קנה מידה לדרישות שלך.
ליידע כללי.. IVORY חרא מחשבים. הייתי ממליץ לך לקנות את מחשבי הAMD GAME או לבנות מחשב מותאם אישית בSKYPC / TMS / KSP או בחניות אמינות אחרות.
# 3 |
חבר על
|
אני לא ביקשתי ביקורות על החנות , ביקשתי על המחשב.
תודה.
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
ציינתי שהמחשב לפי דרישותייך "מחשב שמיועד למשחקים (כבדים)" - לא מתאים.
# 5 |
חבר על
|
זוהר, IVORY חנות אמינה מאוד מבחינת איכות החלקים והמחשבים שלה.
מה שכן, כאן אני חייב להסכים איתך לפחות לפי מה ששמעתי שהאחריות שלה לא שווה כלום כי המון חבר'ה שאני מכיר התאכזבו מאוד משירותי המעבדה והתמיכה שלה. מה הדרישות שלך אני לא יודע, סה"כ המחשב סביר - יריץ לך משחקים בכיף, על דרישות נורמאליות ולא תוכל להגיע למקסימום. בסה"כ המחשב נחמד ולא תתאכזב ממנו לדעתי. בהצלחה.
# 6 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
ציטוט:
אייבורי באזור צפון מצויינים. ממשתי את האחריות פעמיים בשלוש שנים (בשנה האחרונה בעייה עם ספק כח וכרטיס מסך). והם אף פיצו אותי על כך שנאלצתי להגיע לחנות שלוש פעמים והחליפו לי לחלקים איכותיים ויקרים יותר. אני מרוצה. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
עסק רשום [?]
|
במפרט רשום
מחשב Athlon AMD ליבה משולשת/מרובעת 9750/8450 זכרון Geil 2048MB DDR II 800MHz כ.מסך לא משולב 9400GT 512MB דיסק קשיח אני חושב שזה בסדר למשחקים... לא צריך להגזים יותר מדי במחיר של 2095 שקל זה שווה רק תבדוק שהם יביוא לך לוח של Gigabyte ושלא ינסו לדחוף לך MSI
# 8 |
חבר על
|
סליחה על ההקפצה אולי (עבר 9 ימים מהודעה האחרונה)
אבל רציתי עוד לקבל דעות. בנוסף אני מעוניין לשמוע עד איזה רמה המחשב הזה יכול להריץ משחקים. תנו לי אולי X משחק ורמה שהוא יכול להריץ (ההגדרות הכי שהוא יכול להריץ) או לחלופין כמה תוכנות נגיד המחשב יכול להחזיק בו זמנית? נגיד אם אני פותח פוטושופ , וינאפ , 2-3 חלונות אינטרנט , ועוד כמה תוכנות שרצות עם הפעלת המחשב (אנטי וירוס ודברים כאלו) זה יחזיק טוב?
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ב.היום גם מחשבים ב1000 ש"ח יריצו את מה שאמרת בלי בעיות.
![]() |
# 10 | |
חבר על
|
ציטוט:
http://www.ivory.co.il/product.asp?p...20&CatCode=398 את זה.
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|