![]() |
# 1 |
חבר על
|
החלפת טקסט בקובץ SQL גדול
שלום!
אני עובר דומיין ועשיתי גיבוי למסד, המסד שוקל בסביבות 4 מ"ב ואני צריך להחליף את כתובת האתר שנמצא כמה פעמים על המסד. אני לא יודע MYQL בכלל אז ניסיתי לעשות את זה עם M FRONTFAGE (יש בו פונקציה כזאת) הבעיה שהקובץ גדול מדי והוא תוקע את את הפרונטפייג', מה לעשות? שבוע טוב, משה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אם יש לך גישה כלשהי להריץ שאילתות נסה את זאת:
קוד:
update table_name set table_field = replace(table_field,'replace_that','with_this'); קוד:
update posts set content = replace(content,'dog','cat'); |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
אני צריך את זה לכל המסד...לא רק לטבלה או שדה אחד...
|
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
תעשה את זה עם NOTEPAD++
זה יעשה לך את זה ובמהירות במידה ואתה מתכוון לעשות החלפה של טקסט מסויים http://notepad-plus.sourceforge.net/uk/site.htm אין מצב שהוא יתקע גם עם קובץ של 200MB
# 5 |
חבר על
|
יש לי NOTEPAD++ איך עושים את זה בו?
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אין שאילתה שתעשה את זה לכל המסד, לפחות לא שידוע לי עליה. תצטרך להריץ את זה על כל טבלה.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
תעשה עריכה לקובץ עם פנקס רשימות/notpad תכנס לקובץ
תלחץ ctrl+h בשורה הראשונה תרשום את הכתובת הנוכחית ובשורה השנייה את הכתובת החדשה, לחץ על "החלף הכל" וזהו. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
תודה רבה הצלחתי!
עכשיו בגלל שגיביתי רק את המסד ולא את הקבצים כולם האתר לא עולה; PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
מה ציפית? :\
בכ"מ אם זה מערכת מוכנה כמו שאני רואה, ולא ערכת את הקבצים שלא גיבית תנסה למצוא את הגירסא ולעדכן.
# 10 |
חבר על
|
מערכת מוכנה שחכתי:X
לא נורא הבלוג עלה עכשיו פה ושם יש באגים אבל זה לא מתאים לפה אז יום טוב!. אפשר לנעול ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|