|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
php|יעילות במערכת דירוג
טעות בכותרת..
במערכת דירוג יש לי 3 תאים, ID,Name,Rate.. כל פעם שצופים בתמונה אני מוסיף את השם התמונה + Rate=0 יש דירוג מ1 עד 5.. אני רוצה להוציא מהמסד ולכתוב מתחת לעמוד צפייה בתמונה.. שיהיה ככה: תמונה מספר צופים בתמונה - 12321 | מספר מדרגים - 400 | דירוג ממוצע - 4.5 איך אני מוציא את מספר הצופים בתמונה ודירוג ממוצע אם למשל שם התמונה הוא x1? למשל את מספר המדרגים אני יודע לעשות... select sum(rate) from table_name where name='x1' ואז אני תקוע.. כי אנלא זוכר איך אני עושה את זה בלולאה מהID הראשון עד לאחרון.. הרבה זמן עבר.. עריכה: מספר צפיות זה מספר הפעמים שx1 מופיע כname איך אני מוציא את זה?
Last edited by FuZuL; 24-10-08 at 08:10.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
תנסה להסביר את עצמך שוב. לא הבנתי כלום.
# 3 |
חבר מתקדם
|
פדיחה.. אנלא יכול לערוך את התגובה הראשונה שלי..
קיצר הבעיה בתגובה הראשונה נפתרה אבל יש בעיה אחרת. יש לי במערכת דירוג תמונות קובץ rate.php שפשוט בכל כפתור דירוג יש הפנייה לשם. הקובץ מעדכן את המסד לפי הדירוג. ההפנייה היא בהיפר קישור ואני משתמש ב_GET ומצפין. הבעיה שאנלא יודע איך לעשות את זה מקצועי ונקי, הדרך האידאלית ביותר זה שילחצו על כפתור דירוג מספר 5 ויפתח חלון קטן שיעדכן + יכתוב 'תודה על הדירוג' + יסגור את החלון תוך 3 שניות ויעשה ריפרש בחלון הקודם, הבעיה אם זה לא יעבוד בFF אין טעם. אז מה הדרך המקצועית והאסטטית ביותר?
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אמממ AJAX מכיר??
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
AJAX ניהיה טרנד שכל תשובה אתם מפנים אליו?
דווקא פה הוא יכול לעשות דבר אחר וקליל בלי שימוש בAJAX(אם בכלל AJAX היא עובד/יעיל פה) קודם כל לדעתי במקום להעביר את הדירוג בGET תעביר אותו כ"hidden",ככה תחסוך לעצמך בעיות ובדיקת תקינות בחלק של הדירוג אם אתה רוצה לדרג ואז לפתוח חלון ואז לסגור אותו ואז לרענן זה מיותר פשוט תעשה טופס שנשלח לאותו דף שבו מוצג הדירוג(לא לדף rate.php) בדף עצמו תעדכן ותעשה מה שאתה רוצה,ובסיום תחזיר לאותו דף עצמו(אם אתה רוצה לחכות 3 שניות לפני שהדף חוזר למקורי בשביל לרשום דירגת בהצלחה וכו' יש אפשרות להשתמש בתג META שמעביר דף אחרי 3 שניות) בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
אי אפשר להעביר GET ב hidden , זה יהיה כבר להעביר ב POST. הסיבה שמשתמשים ב GET היא כשרוצים משהו שישאר בקישור כמו שעושים הרבה בחיפוש. בדירוג אני חושב עדיף להשתמש ב POST.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
יש לי עוד שאלה, יש לי לינק מתחת לתמונה 'לחץ לברר מה המדרגים חשבו' שהפלט שלו זה הממוצע דירוג,
עכשיו איך אני מציג את זה? היות וdiv=visibility:hidden לא עובד בהרבה דפדפנים.. מה הדרך השנייה להציג? חשבתי על זה שילחצו זה יפעיל JS שיכתוב בDIV את התשובה.. זה יעבוד?
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
כן, גם דרך זה עם שימוש ב inner.html כדי להציג את זה:
קוד:
<script type="text/javascript"> function changeText(){ document.getElementById('boldStuff').innerHTML = 'Fred Flinstone'; } </script> <p>Welcome to the site <b id='boldStuff'>dude</b> </p> <input type='button' onclick='changeText()' value='Change Text'/> |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|