|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[שאלה] שלפית תמונות מתיקייה? הגיוני?
אני לא מתעסק עם זה הרבה אז אני לא יודע,
אפשר אולי לעשות עמוד ששולף את התמונות המסוימות מתיקייה נגיד X, ומציג אותה בטבלה של 3 על 3? משהו כמו שליפה של SQL רק שליפה של קובץ קןבץ מתוך התיקייה של התמונות, אפשר לעשות דבר כזה? אני פשוט צריך עמוד בלי השם של הקובץ או סיבוכים רק התמונה עצמה בכל תא ותא, אם כן, מישהו יכול לכוון אותי ולהביא לי את הפונקצויות הללו ששולפות תתמונות? (משהו כמו שליפה מהמסד) תודה מראש!! |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
תודה,
יש לך אולי מושג איך אני הופך את הקוד הזה: PHP קוד:
יענו אין לי בעיה עם הלולאה והטבלה, יש לי בעיה עם ה3 על 3 =\ אשמח אם תעזור.. עריכה: ניסיתי לעשות את זה: PHP קוד:
Last edited by CodeX; 23-10-08 at 00:07.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
אני חושב שזה יעבוד, לא הרצתי.
PHP קוד:
# 5 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה, עובד!
עריכה: זה לא עשה לי 3 על 3 זה עשה לי את מה שנכנס ברוחב והשאר שם באורך.. מבין? Last edited by CodeX; 23-10-08 at 00:44.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
נצל"ש
איך ניתן לעשות שזה ישלוף רק תמונות (jpg,gif,png)מהתיקייה ויסדר אותם לפי הגודל? |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
S-Preso,
תבדוק כל פעם את הסיומת של הקובץ כשה אתה עובר על רשימת הקבצים שנמצאים בתיקיה. אתה מתכוון לגודל של קובץ או תמונה(אורך, רוחב)? בכל מקרה, עדיף שתראה את הקוד שכבר כתבת כדי לעשות את משה אתה צריך ותגיד מה לא הצליח לך. אז תהיה יותר קל לעזור לך. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
אממ יש לי קוד שעשיתי לא מזמן עם עמודים והכל..בקשה (רק תאבטח את הGET)
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תודה רבהה בידיוק מה שהייתי צריך!! רק למה אני לא יכול לשנות את הDIR? יענו זה מציג לי תתמונות עם שגיאה כי הוא מציג לי מהכתובת http://localhost/img/avatars/avatar_1325.jpg במקום http://localhost/Namesite/img/avatars/avatar_1325.jpg מוזר למה ניסיתי לעשות פה PHP קוד:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |