|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
ביטוח לנהג צעיר/חדש
לנהגים שביניכם, מספר שאלות.
יש להורים שלי שברולט קאווליר שנת 2003, בכ"מ זה האוטו שאני רוצה לנהוג בו בזמן תקופת המלווה ואחריה, אני כרגע לא מדבר על ביטוח חובה כי שמו כן הוא, אני מדבר על ביטוח מקיף, לאוטו שלנו אבא שלי אמר שאנחנו חייבים מקיף, קשה להשיג לה חלקי חילוף ועוד כל מיני סיבות. אז ככה הביטוח המקיף לאוטו הנ"ל לפני שאני נכנסתי לתמונה היה בסביבות ה2000 ש"ח, ואיך שאני נכנסתי לתמונה, הסוכן ביטוח אמר שאי אפשר לדבר מתחת ל5,600 ש"ח, המחיר הזה מוגזם ברמות מטורפות, הבנתי שככה המחירים ולא ממש משנה איזה חברת ביטוח אני פונה, לכם זה גם ככה? מה אפשר לעשות? אשמח לתשובות ויותר פרטים ותקנו אותי אם אני טועה, אני חדש בעסק. כמו כן אני גם אשמח לשמוע מחירים שלכם, ואת סוג המכונית.
# 2 |
חבר וותיק
|
כן לנהגים צעירים וחדשים המחירים ממש בשמים
# 3 |
הוסטסניון
|
אפשר יותר פרטים?, כמה אתה משלם?, לא ממש עוזר לי שאתה אומר שהמחירים בשמיים.
# 4 |
חבר וותיק
|
אני כבר לא נהג חדש וצעיר יש ל י4 שנים רישיון אבל אני זוכר שהייתי נהג חדש זה היה סביבות 7000 בשנה כמובן שכל אוטו זה שונה אחרי שאתה נהג חדש זה יורד בערך ל5000 ורק אחרי גיל 24 המחיר נהיה נורמלי
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
יש לפניקס ביטוח לפי שעות תבדוק אם זה כדאי לכם .
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
סבא סבתא שלך, אני מעריך שהם פנסיונרים (רק אם הם עובדי מדינה), אז יש הנחה דיי משמעותית לפנסיונרים שעושים ביטוח (אני לא מדבר על ביטוח של גיל 60+), תעביר על שמם את הביטוח ותבדוק כמה זה יוצא כולל ביטוח צעיר.
לדוגמא - Subaru B4: 4000 ש"ח לביטוח מקיף+צעיר - לעובדי מדינה פנסיונרים. 8000 ש"ח לביטוח מקיף+צעיר - ביטוח רגיל. תתחדש צעיר (= |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
שאלתי חבר כמ עלה לו הביטוח יש לו סוזוקי בלאנו שנת 2000, הוא עשה בביטוח ישיר מקיף+חובה ב5500 ש"ח, והביטוח שלי הגיע למעל 8000 ש"ח...אני חושב שיש פה משהו דפוק, בכל מקרה שלחתי טפסים לביטוח ישיר ועוד כמה ואני מחכה להצעת ביטוח בתקווה שזה יילך..
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|