|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
למכירה || PS3 2500 ש''ח - גמיש במחיר.
הPS3 במצב חדש דנדש נקנה לפני כשלושה חודשים.
לצערי קיבלתי אותו בערך שבוע לפני שהתגייסתי ומהסיבה שאני קרבי ולא רואה כמעט בית אז גם כשאני בבית אין לי זמן לשחק בו... בכל אופן המצב הוא חדש. אפרט מה מקבלים איתו: -PS3 40G -שלט אלחוטי שמקבלים עם הPS3 -מטען לשלט האלחוטי שגם אותו מקבלים בחבילה. -חיבור בננות צהוב אדום לבן לטלויזיה רגילה. אופציות נוספות: -שלט דואל שוק (זה עם הרטט) בתוספת של כ-300 ש"ח. - השלט מגיע ללא מטען נוסף. משחקים: -GTA 4 בתוספת של 250 ש"ח. -דראגון בול זי בראסט לימיט (המשחק החדש ביותר) בתוספת של 250 ש"ח. -וורהוק בתוספת של 160 ש"ח. *כל המשחקים מגיעים בדיסקים מקוריים בקופסאות המקוריות שלהם במצב חדש ללא שום שריטה וכמעט שללא שימוש כלל (אולי פעם אחת שיחקתי בוורהוק ובGTA כמעט שלא נגעתי רק בדראגון בול שיחקתי ממש מעט גם כן). הקונסולה תגיע מפורמטת כחדשה לקונה. הקונסולה תגיע ללא מתאם ישראלי - ז"א שתצתרכו לקנות כבל קומקום ע"מ לחבר את הסוני לחשמל ואין צורך ברכישת שנאי 400V. (בדוק). שימו לב כי תוכלו לראות את המוצר לפני שהתחייבתם לקנות אותו וכך את כל שאר המוצרים הנלווים. לבירור נוסף תוכלו ליצור קשר טלפוני אותו תקבלו בה.פ. או שתוכלו ליצור קשר בה.פ. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
Авторитет
|
shir ו- Deagly אל תשחקו אותה חכמולוגים.
חוקי פורום מסחר: אין לבקר, להעיר ו\או להמליץ על העסקאות בפורום מסחר. אם פותח הנושא רוצה למכור את זה במחיר מסויים, מי אתם שתגידו לו משהו. יש לכם משהו להעיר לו? שלחו לו ה"פ או דברו איתו בתוכנת המסרים. לא פה. שלא יהיו תגובות על המחיר. רק על העסקה.
![]() |
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ב. יש לך אפשרות לקנות כבל HDMI אני יתן לך ספק שמוכר ב100 שקל אפילו פחות כבל איכותי.. ג. NTSC אי אפשר למצוא בהרבה פחות.. השאלה הגדולה היא איך המצב שלו. יש מצב שתמצא קונסולה במצב סביר בפחות אבל במצב כמו שלי סמוך עליי שקשה למצוא.. היא אשקרה חדשה לא נגעתי בה כמעט... |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
האחריות נמצאת רק בארה"ב ולכן אין בגדול.. אם יש לך משפ' בארה"ב אני יכול לצרף לך את הקבלה של המוצר וכך תוכל לממש אותה בארה"ב.
אין לי תמונות זה מכשיר סטנדרטי הרגיל אם אתה מעוניין לראות אותו אתה מוזמן להגיע ולבחון אותו הוא במצב חדש - ז"א שאין הבדל בינו לבין מכשיר חדש. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
יש אנשים שמתעניינים כבר נראה מה יהיה יש לי זמן... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |