![]() |
# 1 |
חסום
|
עזרה עם תג il..
שלום לכולם,
יש לי שאלה קטנה. נגיד יש לי עיצוב שצריך לקודד והכפתורים אמורים להיות אחד מתחת לשני. איך אני עושה? כך? HTML קוד:
<ul> <li><div class="menu"> </li> <li><div class="menu"> </li> <li><div class="menu"> </li> </ul> קוד:
.menu { background:url("images/button.gif"); height:31px; width:120px; margin-top: 7px; } |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
HTML קוד:
<div class="menu"> <ul> <li><a href="#">link</a></li> <li><a href="#">link</a></li> <li><a href="#">link</a></li> <li><a href="#">link</a></li> </ul> </div>
# 3 |
חסום
|
תודה רבה עידן, אבל מה עשית פה?
זה הציג רק כפתור אחד כתמונה.. וזה אמור להציג כמה :| |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
חכם בלילה, כשפותחים div צריך לדעת מתי לסגור גם.
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
תעשה ככה
קוד:
.menu li { background:url("images/button.gif"); height:31px; width:120px; margin-top: 7px; } HTML קוד:
<div class="menu"> <ul> <li>button</li> <li>button</li> <li>button</li> </ul> </div> |
![]() |
![]() |
# 6 |
חסום
|
עשיתי דביר, הכל טוב ויפה, אבל ליד הכפתורים יש את העיגולים הקטנים האלו (השחורים) של התג li.. איך אני מוציא אותם?
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
אם אתה לא רוצה את העיגולים, אז למה אתה מכניס אותם ב li בכלל?
אם תסביר מה אתה רוצה לעשות אולי נוכל לעזור לך יותר לעומק. אם אתה לא רוצה את העיגולים תוציאו אותם מה ul ו li ... או שאתה רוצה לשנות אותם לעיגולים ריקים/ריבועים/מספרים/אותיות ממוספרות וכ'ו.. ואדון כפיר, אני מציע שתשמור את הערות שלך לעצמך. כי מעניין אותי לדעת מה אתה יודע בכלל על קידוד, ובכלל על אתרים. כל אחד מה שהוא יודע, ועם רצון טוב - אפשר ללמוד הכל ! ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
אתה יכול לאפס את ההגדרות של הרשימה:
קוד:
ol,ul,li { list-style:none; list-style-type:none; }
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט: