|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
![]() שלום,
אני חשבתי לפתוח חברת אחסון הבעיה היא שאני ממש בהתחלה.. יש לי את הרצון, המוטיבציה והכסף להקים חברת אחסון.. אבל, מישהו יכול לכוון אותי? ממה להתחיל? מה צריך לדעת? ומה צריך ללמוד? אני מצטער מאוד עם זה לא הפורום.. זה פשוט מתאים לניהול עסק.. תודה מראש וערב טוב ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
אקס מנהל
|
אני אתן לך עצה.
תקרא פה הרבה תראה מה קורה מבחינת השוק בארץ (הוסטס מייצג רק חלק קטן ממנו) ותחליט בעצמך אם כדאי לך לפתוח חברת אחסון או לא. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
תודה על העצה קודם כל אבל הרי מתפקידנו הגולשים לחקור כמה שיותר מהאינטרנט ואני כבר חשבתי לאיזה כיוון ללכת :P לדעתי קובעים עסק לפי הדבר שאתה הכי אוהב לעשות.. ואני כבר קבעתי מה אני רוצה לעשות מבן כל הדברים שהתנסיתי בהם.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אבל אמרת שאתה צריך כיוון אייל, וזה בידיוק מה שדימה עשה, כיוון וייעץ לך.
בכל מקרה, תקרא, תשכיל ותלמד לעומק על הנושא לפני פתיחת העסק שלך - זה מה שיעזור לך להצליח. ושיהיה בהצלחה ![]()
# 5 |
אקס מנהל
|
לא הייתה פה שום כוונה לגרום לך לחזור בך, ביקשת כיוון וקיבלת אותו.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
נתחיל ממחשבה על שם לעסק, שם קליט ויעיל ותרכוש את הדומיין המתאים.
לאחר מכן פנה אל הרשויות המתאימות בשביל לרשום את העסק כחוק ותרכוש פנקסי קבלות. פנה למתכנת ומעצב שיבנו לך את האתר הייצוגי לעסק שלך. תתחיל משרת VPS קטן אם אתה לא מתכוון להריץ שרתי משחק ועם התקדמות העסק תרכוש שרת ייעודי. אם אתה צריך עוד ייעוץ, יש בפרופיל שלי את כתובת הMSN שלי. בהצלחה וחג שמח ![]() גבריאל.
# 7 |
חבר חדש
|
הי לפתוח עסק זה משימה קלה , גם לבנות את האתר והמעצבים זה משימה קלה יחסית
(בגדול בשתי המשימות האלו אתה צריך רק להוציא כסף) המשימה הקשה היא להשיג את הלקוחות, חבל להוציא כסף על שרתים וכדומה אם אין לך עדין לקוחות אני מציע שתצבור כמות מינימלית של לקוחות, תדאג שיהיה לך חשבון ריסלר וככה כשהעסק יגדל תוכל כבר לבצע רכישות של שרתים וכדומה. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חסום
|
ציטוט:
הלקוחות בימינו רוצים לראות בשר , הם רוצי םלראות אתר , הם רוצים לראות שרתים , הם רוצים לראות עד כמה אתה יודע ומכיר את התחום . הם רוצים מישהו שיאחסן להם את האתר ושיעשה עליהם רושם טוב ולא מישהו שעדיןי בחיתוליו ושאפילו אתר \ שרת - אין . לכן , אין פה תועלת בהמתנה לצבירת לקוחות - כי זה לא יקרה . ולענייניו : קח בחשבון שפתיחת עסק של אירוח אתרים כרוכה בהמון עבודה קשה . השוק בימינו , רווי חברות אחסון וישנן חברות רבות שנפתחות מדי יום , חלקן מקצועיות , חלקן לא . חלקן יצליחו , חלקן לא . מה שאתה צריך לעשות - זה להשקיע כסף ולהשקיע הרבה . להשקיע כסף = לקחת סיכון , הסיכון היחידי שאתה לוקח פה הוא שהכסף לא יחזור לעולם ושאולי אתה תסגור ביום מן הימים , אבל אם תהיה רציני ותיקח את העסק ברצינות - אתה תצליח בהתאם . פתיחת עסק משמעותו לקיחת סיכון , כי אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה . יש כמה סוגים של אנשים : אלה שמוכנים להשקיע , בין אם כסף ובין אם מאמץ , להתחיל בקטן ולטפס בסולם ההצלחה ולעבוד קשה למען הכסף . אלה שמוכנים להשקיע , כסף ומאמץ , אבל לא מוכנים לחכות . אין להם סבלנות לטיפוס איטי והם רק רוצים כסף מהיר . אם אתה הסוג השני - אתה תיפול עוד לפני שתספיק להקליד את הכתובת של האתר החדש שלך באקספלורר , כי באירוח אתרים - אתה צריך לחרוק שיניים , לעבוד קשה ולקוות ללקוחות שיבואו . ולמה ? כי השוק רווי מתחרים כפי שכבר ציינתי וכי זה עסק עצמאי ואין בעל עסק עצמאי שלא קורע את התחת . בהצלחה ! |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
מנהל ראשי
|
רצון זה נחמד,
מוטיבציה זה חשוב. אם יש לך מעט כסף והרבה ידע טכני- ייתכן ותסתדר, אם יש לך הרבה כסף ומעט ידע טכני- ייתכן שתסתדר, כל קומבינציה אחרת.. חבל על הרצון, המוטיבציה והכסף. איכות של חברת אכסון מסתכמת במספר תקלות מועט, טיפול מהיר בתקלות שמתרחשות ותודעת שירות, או במילים אחרות, 66% מהעבודה היא ידע טכני, אם אין לך את הידע או את הכסף בשביל לשלם למישהו על הידע.. אז החברה שתפתח תהיה "עוד חברת ילדים".. לשיקולך. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|