|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
שאלה | עזרה - בקשר לשרת שיש לי
היי,
קדום כל לא ידעתי איפה לפתוח את האשכול הזה, אז פתחתי אותו כאן. מצטער אם זה לא המקום, אז בבקשה להעביר אותו למקום אשר מתאים לו, כי אין לי מושג איפה זה. אז ככה לשאלה שלי: יש לי אתר העלאות קבצים, עכשיו הכל בסדר ומצויין אבל ברגע שהקובץ יורד הוא לא נפתח בנגן רגיל [אני מדבר על קובץ AVI] ובכלל כל קובץ שיורד מהשרת יורד לא טוב, למה זה קורה? וככה זה בכל הקבצים. מקווה שתכלו לעזור לי, שמעון. |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
קובץ שיורד מהשרת למחשב יפתח בתוכנה שמוגדרת פתיחת הקובץ מאותו הסוג
אם בWINDOWS אצלך מוגדר שקבצי AVI יפתחו בwinamp לדוגמא אז הם יפתחו בWINAMP אחרי ההורדה זה לא משהו שקשור לשרת
# 3 |
חבר חדש
|
כנראה שלא הבנת אותי נכון. אם מורידים את הקובץ משרת אחר ולא משלי הו נפתח בתוכנות:
Windows Media Player , Media Player Classic ועוד. אבל שמורידים את הקובץ מהשרת שלי הוא לא נפתח בתוכנות האלה, אלה רק בתוכנה VLC. וככה זה לכולם כולל לי. עריכה: הבעיה הזו התחילה לא מזמן, לפני כמה זמן הכל עבד טוב ויפה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
שלח כתובת יויותר פרטים
מעניין אותי לראות את זה ולנסות לפתור את הבעייה אם קיימת.
# 7 |
חבר חדש
|
xoox - שלחתי לך פרטים על השרת.
maor - הקובץ מצויין, העלאתי את אותו קובץ לשרת אחר וזה פעל טוב מאוד. אני חושש שזאת בעיה בשרת ואם זאת אכן בעיה אשמח לדעת כיצד לטפל בה. הבעיה היא שזה לא רק לי אלה לכל מי שמוריד מהשרת הזה יש לו את אותה בעיה, ואז אותו בנאדם מוריד משרת אחר שהעלאתי בדיוק את אותו הקובץ והכל בסדר גמור.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|