|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[שאלה] חיפוש ושחזור סיסמא | PHP
שלום לכולם,
אני עובד על מערכת ורציתי לדעת על נושא החיפוש, איך הוא מתבצע? הבנתי שיש המון דרכים, השאלה היא איזה דרכים יש ומה הכי נוחה לפי מה שאני הבנתי זה לראות אם המילים נמצאות במסד לפי הפקודה LIKE, והבנתי שאפשר לעשות גם EXPLODE לכל המילים ואז לבדוק אם כל מילה קיימת, האם יש עוד דרכים? ועל איזה דרך אתם הכי ממליצים. בנוגע לשחזור סיסמא, איך זה עובד? אני חשבתי על שבמידה ומישהו לחץ על לשחזר סיסמא לאימייל, אני אמור ליצור מין פונקציה שתעשה סיסמא חדשה לאותו שם משתמש שלחץ, ותשלח את הסיסמא החדשה שנוצרה לאימייל ככה בכללי זה עובד? או שיש גם פה דרך אחרת? אגב, במידה ואני לא רוצה ליצור סיסמא חדשה אלא רק לשלוח לו לאימייל את הסיסמא שאיתה הוא נירשם, והסיסמא מוצפנת ב-MD5, איך אני שולח לו את הסיסמא? |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש גם full text search,אתה יוצר index על השדה ואז יש תנאי מיוחד שעושה את הבדיקה.
http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/...xt-search.html לי אין הרבה נסיון בנושא,אבל בכללי זה נחשב נושא מאוד בעייתי מבחינת יעילות.
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אלה במידה וברצונך לבנות פונקציה התריץ את הסיסמא המוצפנת באתרים אשר הם משתמשים בדטא בייס ובמידה והסיסמה תפוענח תשלח לו את הסיסמא הלא מוצפנת, ובמידה והסיסמא לא פוענחה תשלח לו סיסמא חדשה שתיצור מסדר רנדומלי במידה ואינך יכול לבצע את האפשרות שהוצעה למעלה עשה רק את החלק השני והוא יצירת סיסמא חדשה.
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
היי,
באותו נושא של הסיסמאות. רציתי לשאול אותך שאלה בקשר לניהול משתמשים / הרשאות של אתר. אני עובד ב VS2005. (שאלות מאוד בסיסיות...) אז ככה: איך הכי נכון לנהל משתמשים. באיזה אמצעים להתשמש , האם בקונטרולים שקיימים ב-Login או ליצור בעצמי, מה לגבי מתן הרשאות, בדיקת יוזר מחובר, אישור סיסמא דרך האימייל, רישום, כניסה וניתוק, מעקב אחר יוזרים רשומים כניסות, טבלאות וכו' תוכלו לעזור לי להבין את כל זה? תודה, גיל ניתן ליצור קשר איתי באימייל גם ב gilbWORK@gmail.com תודה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|