|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
בעיה | ה Apache לוקח מלא תעבורה
אני לא כל כך מבין מזה רוצה אבל זה לוקח לי מלא תעבורה מהשרת :S
PHP קוד:
Last edited by anti; 05-10-08 at 17:54.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
יכול להיות שיש על השרת שלך סריקות של רובוטים וכך גם גודלת לך התעבורה, ובלי שום קשר... מה שאתה מציג אם אנ ילא טועה אז זה מה DITRECTADMIN, בידיוק מאיפה שאתה רואה את זה אז יש לך סטטיסטיקה
תוכל לבדוק שם מה כל כך יורד מהשרת שלך
# 4 |
עסק רשום [?]
|
נו נכון... ומה שאמרתי לך יכול להיות באמת נכון, יש מלא רובוטים שמנסים לסגור אתרים, לסרוג כתובות מייל, לסרוק טפסים ולשלוח ספאמים של כל מני כתובות זדוניות, זה גם חלק מזה.
בסופו של דבר הסטטיסקטיה שמראה לך מה-Apache אז זה בעיכרון סטטיסטיקה של כל מי שגלש על האתר. רובוט שסורק לך את האתר אז זה גם כלול שם ב Apache. תבדוק לפי הסטטיסטיקה שיש לך ב-webalizer תבדוק מה מורידים כל-כך הרבה שלא נראה לך וכמה מספרי IP רשומים לך שם ב Top 10 of **** Total Sites By KBytes מה שלא נראה לעין ואחרי בדיקה של מספר IP אז תוכל לחסום אותו מהשרת שלך במידה וזה מפריע לך רק תיזהר שלא תחסום "גולשים תמימים" או רובוטים חשובים כמו של גוגל וכו' לדוגמא.
# 6 |
עסק רשום [?]
|
כנס ל DA
Site Summary / Statistics / Logs אחרי זה Domain Webalizer Stats שם יש לך את הwebalizer לפי הדומיינים במידה ואין או שלא ניתן להכנס אז זה אומר שעדין לא התקנת אותם ב DA. יש שם הסברים איך להתקין את זה וכמובן איך להכניס אותם לג'ובים. אם לא הסתדרך דבר איתי בפרטי אני יעזור לך גבר!
# 8 |
עסק רשום [?]
|
בקיצור אתה צריך להתקין אותה היה לי את זה גם
תדבר איתי באיסיקיו 15878510 אני יעזור לך לסדר את זה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|