|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מסד הנתונים מועלה בגיבריש / סימני שאלה!
שלום לכולם
![]() יש לי בעיה אני מעלה את מסד הנתונים שלי דרך Phpmyadmin, אך הוא מועלה בגיבריש / סימני שאלה, ניסיתי בכל מיני קידודים, utf8, hebrew, latin וכלום לא עזר. אני על MySQL5, המסד של מערכת פורומים IPB2.0. מישהו יודע איך ניתן לסדר את זה ולמצוא פיתרון? תודה רבה לעוזרים. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
איזה פאנל ניהול יש לך? DirectAdmin?
אם כן - כנס אליו, לך ל-MySQL Management, ואז לחץ על Download מימין לבסיס הנתונים מתחת ל-Download Backup. אחר כך כנס ל-phpMyAdmin, בחר את בסיס הנתונים שאליו אתה רוצה להכניס את התוכן של בסיס הנתונים הקודם, אחרי שנכנסת אליו, עבור אל Import, לחץ על Browse... לאחר מכן בחר את הקובץ שהורדת (מ-Download), ואז Go בתחתית העמוד. אני מקווה שיעבוד לך, לי עבד. בהצלחה! ![]()
# 3 |
חבר בקהילה
|
יש לי רק קובץ sql של המסד נתונים.
ואני ניכנס ל Phpmyadmin ומעלה דרך Import את הקובץ.. וזה לא עובד. |
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
היתה לי פעם את הבעייה הזאת, העתקתי את כל הטקסט מקוסץ ה SQL והעלתי אותו מPHPMYADMIN גרסה 2.2.7 וזה הסתדר אני מדבר עם ה-מPHPMYADMIN הגרסאות הישנות הם לא עובדות עם ה UTF ככה שהם לא יצרו לי בעייה עם הקידוד...
# 5 |
חבר בקהילה
|
אבל לי יש PHPMYADMIN 2.11.8.1..
|
![]() |
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
|
אתה רוצה שאאני יעלה לך את ההורדה לשרת שלי?
תוריד אותו ותגדיר שם את הפרטי התחברות לחשבון שלך ותשתמש בו רק בשביל לעלות את הבסיס נתונים לפחות? אתה יכול להשתמש בו בנוסף...
# 7 |
חבר בקהילה
|
אין לי שרת משלי.
אני ברייסלר עריכה: הצלחתי סוף סוף!! המוני תודה לכולם שניסו לעזור! הבעיה הייתה בחיבור הקידוד של SQL. Last edited by M.M; 27-09-08 at 14:21.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
תסביר איך הצלחת, כדי שאם אחרים ייתקלו בבעיה הזאת, הם יידעו מה לעשות...
# 9 |
חבר וותיק
|
תעשה את זה ידני
כך את הקוד של הSQL תפתח בNOTEPAD או משהו בסיגנון בPHPMYADMIN כנס לSQL ותעשה הדבק
# 10 |
הוסטסניון
|
אהלן,
גם לי יש את הבעיה הזאת, אפשר לקבל עזרה? FartBoy , כשאני מוציא את המידע ידני (על טקסט) זה עדיין רשום בגי'בריש (סימני שאלה במקרה שלי..) |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|