|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
ביקורת חוזרת על Gaming Serv
אני מצטער על ההתפרצות הקודמת שלי על החברה הזאת.
איני יודע למה המנהל נעל את האשכול הקודם אבל תנו לי לפרט יותר על החברה. אוקי קראתי את האשכול הקודם, ואני לא באג הוסט. אני לקוח של החברה GamingServ. יוסי (מנהל החברה ) אשר אינו מעסיק שום עובד חוץ מעצמו ( כדי לא להוציא כסף ) אינו נותך תמיכה. בפלאפון הוא לא עונה ובתוכנות המסרים גם לא. יצא לי לתפוס אותו אחרי למעלה משבוע של נסיונות כושלים. ברגע שתפסתי אותו התחילת שיחה רגועה, כעבור מספר דקות הוא התחיל לתת תרוצים שנשרף לא מעבד והוא חייב לרוץ.. החזקתי אותו עוד כמה דקות על הטלפון והחלו צעקות... שאלתי אותו למה הוא לא עונה לפלאפונים הוא אמר לי שהוא עונה תמיד ואפעם לא התקשרתי (למרות שבמשך שבוע התקשרתי בערך כל שעתיים +- ). השיחה הסתיימה בצעקות קללות ואיומים. כדי לבדוק שאני לא משוגע התקשרתי רבע שעה לאחר מכן והפלא ופלא הוא לא עונה.. אז התקשרתי לאחר חצי שעה נוספת והוא לא ענה... אז החלטתי לדבר איתו באייסיקיו כדי שיחזיר לי את כספי, מכיוון שאני מעוניין לצאת מהחברה. הדבר היחיד שקיבלתי ממנו עד היום זה - כלום. אין קול ואין עונה. אז אני חוזר ואומר, אני ממש לא מרוצה מהחברה הנ"ל. חברה לא מקצועית עם נפילות שרת קבוע! יום טוב. |
![]() |
# 2 |
משתמש חדש
|
מה הIP של השרת שלך?
|
![]() |
# 3 |
Member
|
ואי ואי
אני בשוקק מהחברה |
![]() |
# 5 |
חבר פורום
|
בני ^^
חסום
|
ומה אתה רוצה שנעשה עם המידע הזה ?
אז נכון , הוא עובד בעצמו ולא מעסיק אנשים . אבל איפה ההוכחות לחוסר המענה ? למה אני , בתור לקוח , אמור להאמין לך שהוא אשכרה לא עונה לך ? סלח לי על שפת הרחוב .. אבל הביקורת שלך מצחיקה וחסרת כל בסיס והוכחה . תתחיל להביא הוכחות ואז תדבר , בינתיים הביקורת שלך שווה לתחת ... |
![]() |
# 8 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 9 |
משתמש חדש
|
אני לא מכיר אותו בחיים שלי לא איימתי על אף אחד
הוא משקר פה לא יודע מה האינטרסים שלו |
![]() |
# 10 | |
חבר על
|
ציטוט:
מי אמר שהוא צריך הוכחות איך הוא יכול להוכיח להתקשר אליו ולהקליט את המענה הקולי שלו?? תפסיק לדבר סתם שטויות מביקורות קודמות אליהם יחליטו אם האמין או לא האמין לו |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|