|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[עזרה] הקידוד שעשיתי נראה אחרת ב-IE וב-FF
שימו לב בדפדפן אקספלורר 6 ובדפדפן FF3 (זה מה שאני משתמש)
ותראו הבדלים באתר. הנא הגידו לי למה נוצר ההבדלים. האתר: www.Xeon.co.il נ.ב. בדקתי את האתר לפי תקן XHTML 1.0 TRAN ב-W3 והכל יצא תקין... |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
זה נראה לי יעזור לכם לראות את הבעיה:
www.Xeon.co.il/problem.jpg |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
דבר ראשון כשקורה לך דבר כזה תמיד תדע שזה יכול לקרות בגלל שני דברים הראשון הוא חוסר בקוד והשני הוא קוד לא תקין (נראה לי שאלה שני האפשרויות היחידות) ואני אפרט:
1. מחסור בקוד: לכל דפדפן יש את הברירות מחדל שלו, למשל (דוגמה שאין לי מושג אם היא נכונה או לא חחח...) פיירפוקס יכול להראות טקסט שכתוב בDIV באמצע הDIV ואילו אקספלורר בתחילת הDIV (למעלה). כמובן שאתה יכול להגדיר דברים כאלה בעזרת CSS, אבל אם לא הגדרת אז זה יציג לפי הברירת מחדל של הדפדפן וכאן יש בעיה... 2.קוד לא תקין: כמו בבניית בניינים, גם לאתרים יש תקן מסוים שלפיו צריך לעבוד, למשל בשביל לרדת שורה לא עושים: <br> צריך לעשות (לפי התקן של XHTML): <br /> ולכן פיירפוקס שידוע כדפדפן שיותר תומך בתקנים יכול שלא להציג את הירידת שורה (לא נראה לי שבדוגמה שאני נתתי) ואילו אקספלורר 7 יציג אותה כי הוא מתקן לך כביכול את השגיאות (זה ממש לא טוב כי זה מגדיל את זמן הטעינה של האתר, לא ידידותי למנועי חיפוש ועוד...). לפי בדיקה שעשיתי לפני כ-10 דקות על אתרך בעזרת http://validator.w3.org מצאתי כי יש אצלך 67 טעויות בקוד. אני ממליץ לך בחום לנסות לתקן כמה שיותר, אני אשמח גם לעזור לך לתקן אותם אם תרצה ![]() מקווה שעזרתי, יניב Last edited by Penetration; 30-08-08 at 01:11.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|