![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש אחסון
דרוש אחסון לינוקס:
100 מגה 10 גיגה תעבורה שימו לב - אני מעוניין לחודש התנסות לפני הקנייה, לבדוק את השרת שהכל בסדר. במידה והכל סבבה, ארכוש אחסון לתקופה של 3-6 חודשים ואשלם על החודש הנוסף של ההתנסות! במידה ולא, נאלץ להפרד. מיותר להתחיל להפנות את הדיון לאמינות, אני לא רוצה אפילו להכנס לזה. אנא ציינו את שם החברה, הותק והמחיר החודשי לחבילה, ואם תשלום בpaypal אפשרי. תודה רבה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
שלום
אשמח להציע לך לארח את אתרך בשרתינו המקצועים והאמינים. Http://www.myroomy.co.il עסק MYROOMY.CO.IL קיים כבר למעלה משנתיים בתחום אחסון ובניית האתרים העסק מתוחזק ע"י אנשים איכותיים מהנדסי תוכנה במקצועם. -אמינות - מקצועיות - שירות - העסק הינו עוסק מורשה במע"מ תוכל לבחור את החבילה הנוחה עבורך מהחבילות המוצעות באתר, אפשר לקרוא אודות העסק באתר הבית שלנו. החבילה בה אתה מעוניין 100 מגהבייט ו10 גיגה תעבורה אני יכול לעשות לך אותה במחיר מבצע של 100 ש"ח לחצי שנה לא כולל מע"מ ( 115 ש"ח כולל מע"מ) - אשמח לתת לך שבוע של התנסות שזהו מספיק זמן לקבל רושם על השרתים , אך לא חודש פלאפון ליצירת קשר: 0544935635 או 0545232090 אנו מבטיחים לך כי תהנה בשרתי ומשירותי MYROOMY ולא תצטער צור קשר לפרטים נוספים והזמנה תודה רבה, צחי, 0544935635 אם נוח לך תוכנת מסרים תשאיר את הפרטים שלך כאן ואצור איתך קשר או בהודעה פרטית |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
שלום לך,
חברת Development מאמינה שמהירות ויציבות האתר הם הפרמטרים הראשונים שיש לבדוק בכל חברת אחסון.
או להתאים לך חבילה אישית על ידי אשף החבילות שלנו: http://development.co.il/hosting לפרטים נוספים ויצרת קשר: הזמן חבילה או צור קשר |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|