|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
איך אני מפרסם אתר מכירות באיזור קנדה וארה"ב ?
אשמח לשמוע טיפים לכך , האם אדוורדס יהיה חיוני
איזה עוד דרכי פרסום יש שאפשר להגיע אליהם באיזורים האלה תודה רבה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
לאתר מכירות מומלץ בעיקר לתכנת תוכנית שותפים שירוויחו כסף על כל קנייה שתגיע מהאתר שלהם כמו WESELL.
PPC באדוורדס יכול להיות נחמד במידה פחותה אך עדיין טובה - מישהו יריץ חיפוש למוצר שאתה מוכר ויראה את הפרסומת בצד. אתה צריך לשים לב לכך שהאוכלוסיה בישראל שונה מהאוכלוסיה בקנדה מבחינת מנועי החיפוש בהם הגולשים מחפשים. אני חושב שפרסום ביאהו גם יהיה רלוונטי ואני בטוח שSEO מקצועי בחברות בין בארץ ובין בחו"ל יוכל להועיל בדגש על כל מנועי החיפוש. גם פרסום בבלוגים גדולים העוסקים בנושאים קרובים יהיה נחמד אם תשלב אותו עם הפעולה הראשונה שציינתי. בסך הכל מה שחשוב זה התקציב, על פי התקציב יש לך סדר עדיפויות של שלוש הדרכים המודגשות. תמתין כאן לעוד דיעות כי אוכלוסיה של חו"ל אף פעם לא ניתחתי ואני מאמין שיש כאן כמה שיעזרו לך יותר. Last edited by Orel-E; 18-08-08 at 20:14.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אם אתה רוצה לפרסם בארה"ב, תוותר על אדוורדס.
תקבל תנועה הרבה יותר איכותית מyahoo ad center, זה ידוע שהם מקבלים אתרים יותר טובים מאשר אדסנס, מה שאומר שהתנועה יותר איכותית. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
אוקיי תודה , חשוב לציין שזה הפורום שנתן לי את התשובה הכי קצרה והכי קולעת תודה רבה מאוד לכם.
עם אפשר קצת יותר בהרחבה על התכנית של יהו עם יש אתרים גדולים באיזור ארה"ב וקנדה שמציבים פרסומות שלהם ובכך אני יוכל להופיע שם עם גם אדוורדס מגיע ליעדים כאלה בסגנון זהה לזה של יהו עם גם במנועי חיפוש עצמם שווה להציב מודעות (אני מאמין שכל קליק יעלה הרבה מאוד כסף בגלל התחרות הרבה בתחום) תודה מקרב לב. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
אבל הקטע הוא שהתוכנית של יאהו לשותפים מקבלת אתרים בסטנדרט גבוה, לא כמו אדסנס.
ויש כמובן את advertising.com שזה רשת הפרסום הגדולה באמריקה, והם מגיעים ל9 מתוך 10 גולשים, שזה מלא. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חסום
|
אוקיי
מה העלויות של פרסום בחברות כאלה ענקיות בוא נגיד עם סכום של 100 דולר אני יכול להתחיל קמפיין או שזה סכום קטן למדי? השאלה היא כללית גם לגבי אדוורדס , יהו וכל שאר חברות המובילות בתחום. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
בכל החברות (כמעט) המינימום הוא 25$.
לחברות גדולות כמו אדוורדס ויאהואדסנטר יש קופונים של מאות דולרים, לא מזמן LIVEDNS חילקו לכל מי שהזמין מהם דומיין 200$ לאדוורדס. זה סכום שלא יביא למכירות ברמה גבוהה מאוד, אך כל דולר שווה תעבורה. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חסום
|
לא נראה לי שחברות יוצאות ברווח עם הם משלמים על כל קליק 25 דולר זה פשוט לא הגיוני ככה נראה לי
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
הכוונה היא שהמינימום להשקעה ופתיחת הקמפיין (לא למינימום תשלום לקליק) הוא 25$.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|