![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
אתר העלאת תמונות.
www.pica.co.il
אז יש כמה בעיות מזעריות בתכנות...אני עוד מעט ישב עם המתכנת לתקן אותן. חוץ מזה, הדומיין איך , העיצוב.. ![]() לדעתי הכל קליט, העיצוב והדומיין..השם . דעתכם? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
העיצוב בסדר..
הייתי מציע לך להשתמש באנליטיקוס אבל אם אתה משתמש בסטטיסטיקה הזו..תוריד את הריבוע למטה. העיצוב בסדר, קטן מידי.. הלוגו נחמד אבל די פשוט הדומיין באמת קליט. שורה תחתונה: יש אתרים טובים יותר אבל יש הרבה אתרים גרועים יותר. לא הייתי משקיע כסף על אתר שיש ברשת עוד 10000000 כמוהו..ובכלל בישראל כמה יש...כמה כבר אנשים מעלים תמונות? כל אדם במדינה יכול לעלות תמונה באתר אחר ועוד ישארו אתרים. נושא חרוש.
# 3 |
חבר וותיק
|
אתר בנושא קיים בארץ - הרבה.
העיצוב פשוט מאוד, קידוד על הפנים, העלאה נחמדה, אין הרבה אפשרויות, כמה עמודים אין בהם עדיין תוכן , כמו יצירת קשר ושירותים נוספים. שני קישורים בבאר הם לאותו מקום - ראשי & העלאת תמונות. גודל מקסימלי ממש ממש קטן - 1mb .. בקיצור לדעתי רק הדומיין טוב, חוץ מזה הכל לא מספיק.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אוקיי, זה אתר חדש..שעלה לא מזמן, אני מודע לזה שחסרים דפים.
שירותים נוספים יווספו כאשר יהיו, כאשר האתר ילך ובינתיים לא רע, ב3 שעות 100+ כניסות וסידרתי את הריבוע של הסטטיסטיקה . |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
מה זה כל הלבן הזה בראש?
ולמה התמונות בצד הם לא תמונות רקע אלא תמונות רגילות? דומיין חמוד, עיצוב לא גמור. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
חחח מה?.. האתר עובד? יופי..
עיצוב במלואו, כזה העיצוב. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
שם יפה דומיין נחמד .. האתר נראה קצת עמום ..
יותר כמו דף בקרוב לשירות שהולך לעלות במלואו עוד מעט... בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
כאילו מה, זה אתר העלאות, אמור ליהיות אתר קל מבחינה עיצובית, עיצוב קליט כזה..לא צריך ליהיות משהו בומבסטי.
זה אתר העלאות, ואת העלאות קורע את השרת כשהוא עמוס...אז למה להעמיס גם מבחינה גראפית וכל זה. נכנסת-> העלת-> יום טוב ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
איפה התכנות פה? קידוד פוטושופ.. על הפנים, עיצוב ממש קטן ולא נוח לדעתי. התכנות של העלאה פחות או יותר סביר.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אהבתי את העיצוב הדומיין קצר וקליט מבחינתי זה מושלם !!
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|