![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מתלבט בין 2 מחשבים..
היי כולם,
מחר אני קופץ כניראה לIVORY וקונה מהם מחשב נייד לעבודת משרד.. התקציב שלי הוא עד 2800 שקלים ככה שמה שמצאתי בינתיים הוא: http://www.ivory.co.il/product.asp?p...28&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?p...26&CatCode=315 2 אלו.. כמובן שאני מעדיף מחשב יותר חזק ויותר זיכרון וHD אבל זה מה שמצאתי בתקציב שלי.. אשמח לחוות דעת והצעות אחרות, טל. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
הייתי הולך על השני , גם HP וגם נראה חזק
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מה שכן טוב ב HP זה העיצוב שלו ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
השני.
בראשון המעבד הוא מהטכנולוגיה הישנה של כפולי הליבות, מה גם שהמהירות יותר נמוכה שם, אבל בראשון יש יותר אפשריות של חיבורים ופיצ'רים. בכל זאת הייתי הולך על השני גם בגלל שהוא יותר יפה במראה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
הייתי הולך על השני עם הגדלת הזיכרון הפנימי ל 2GB.
יסחוב לך את כל התוכנות שאתה צריך... (ואפילו כמה משחקים בינוניים). |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
הייתי חוסך
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
סליחה על הדאבל..
הנה המחשב שהזמנתי: מפרט טכני GigaByte W566U מעבד Intel® Core™ 2 Duo 2.0 GHz T5750 667MHz ערכת שבבים Intel Crestline GM965 + ICH8M זיכרון 2 x 1GB DDR II 800MHz (TOTAL=2GB) כרטיס מסך Intel x3100 מסך 15.4” 1280x800 TFT LCD Glare Type דיסק קשיח 2.5” HDD SATA 250GB צורב DVD-RW Super Multi יציאות וכניסות IEEE 1394, PCI Express Card Bus Type II, Headphone-out, Mic-in, Line-in, CRT, 4 USB Ports (V2.0), S-Video out, RJ-11, RJ-45, Port Replicator Port, Card reader SD/MMC/MS/MS Pro Bluetooth N/A מצלמת רשת Build in 1.3MP Web Camera כרטיס רשת Ethernet 10/100/1000 Base T on Board רשת אלחוטית GIGABYTE Pro/Wireless 54Mbps קול HD Audio, Two stereo Speakers with Dual Array Mic סוללה 6 Cell Li-Lon Battery – Up to 3.5 hrs משקל 2.7Kg (With Odd & HDD & Battery) אחריות שנתיים אחריות מעבדה, שנה למטען ולסוללה! מה אתם אומרים? |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
תתחדש!
הכי טוב ממה שהצגת. כמה עלה? |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
3000 שקלים,אבל זה מחיר יבואן(חבר של אבא שלי הוא היבואן היחידי של מחשבים ניידים בישראל)..בחנות זה עולה 3900 שקלים
ותודה ![]() מחר זה מגיע |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|