![]() |
# 1 |
חבר על
|
עיצוב חדש שלי
שלום :]
עבדתי על העיצוב דיי הרבה זמן :\ כול פעם היה חסר לי משו .. ושינתי את המבנה . האמ; אשמח לתגובות. http://www.jup.co.il/files/86d791a7f9.jpg נ.ב את הכתוב העתקתי , לא הצלחתי להוריד את הקווים מתחת :| |
![]() |
![]() |
# 2 |
Whatever
|
כל התגובות נמחקו לבקשת כותב ההודעה.
# 3 |
חבר וותיק
|
תראה , אני מבין שאין לי זכויות על הקטע של שתי תמונות בזווית כשבכל תמונה יש צבע שונה..
אבל הקטע שלקחת את הכוכב של ההוספה למועדפים מהעיצוב של JUP ושמת אצלך..זה כבר לא בסדר.. בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
העיצוב הזה נראה כאילו ליקטו אלמנטים מכל אתרי העלאת תמונות בארץ ושמו בעיצוב אחד ...
תשמע, תנסה לעשות דברים לבד ולא "לקבל השראה" מאתרים אחרים (כמובן שזה בסדר ברמה מסויימת). |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
העיצוב בשלב זה לא הוצא או פורסם בסדרך כול שהיא למטרה ריווחית . עוד משו :\ זה כולה כוכב , אם זה מציק לך אני אוריד . Last edited by AmStAf; 17-08-08 at 21:57.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
צורה ?
אם תשים לב כמעט כול האתרים הם עם הצורה "שלך" לא ראיתי עליה קרדיט . ועם כול הכבוד לא ראיתי מקום לשלם לך 150 ש'ח על עיצוב כזה ! בוא תציג את העיצוב שהראת לי . הנה כמה אתרים עם ה"צורה שלך" RoR.co.il עוד אתר דומה: Yop.co.il עוד אתר טיפה דומה: Jup.co.il ויש עוד כמה שעברתי .. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
והנה תמונה של העיצוב ששלחתי לך לינק ומה קשור JUP ו YOP? Last edited by Midsen; 18-08-08 at 01:53.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |