|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
ביקורת | מבקש ביקורת על בזק
אוקי, לאחר עוגמת נפש לא קטנה שקרתה לי ב-NetBitches 013 Barak [מצידם]
החלטתי לעבור לבזק.. לפי מה שאני יודע, התשתית שלי תיהיה גם בזק, אך חיסרון שנוסף לחברה שעכשיו הקו יהיה על חשמל.. כמו הוט, הפסקת חשמל = אין אינטרנט.. אבל זה טוב כי בזק הם גם התשתית. על כל מקרה, איך השירות? התמיכה? האינטרנט עצמו.. קצת ביקורת עליהם אם אפשר.
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אם אתה מדבר על בזק בינלאומי:
מהירות - 10 תמיכה - 10 (אתה לא מספיק ללחוץ על ספרה כבר עונים) התנתקויות - 0 חברה מדהימה. הייתי בחמש השנים האחרונות בכל חברה אפשרית בישראל, כולל הקטנות ההן, בזק פשוט "לא רואה" את כל אלה. ולמה אתה מחובר על תשתית חשמל? |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
שאלה טובה, אני לקוח של בנק כבר למעלה מ5 שנים - מאז שאני זוכר את עצמי
![]() לפי מיטב זכרוני, במשך כל השנים הללו, קרתה רק פעם אחת שלא היה אינטרנט למשך חצי יממה - הסיבה? החלפת תשתיות באיזור גוש דן. אני יכול להגיד לך שאתה יכול לבחור בהם בעיינים עצומות, ולדעת שתהיה תחת ראש שקט.
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
אני לקוח של בזק בינלאומי מאז שיש לי את האינטרנט המהיר, למען האמת לא היה לי ניסיון עם חברות אחרות אך לא היה צורך כזה, בזק בינלאומי באמת 10 מכל הבחינות... (מבחינת מחירים אני חושב שהם כמו כל השאר.)
תמיכה וכל השאר באמת 10! ממליץ לך. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
יש לי בזק בינלאומי עוד כשרק יצא האינטרנט המהיר.
אני יכול להגיד לך שזאת חברה מצויינת בכל הבחינות, אני רוצה מהכל בנתיים. כמה פעם התנתק לי האינטרנט? פעמיים ופעם אחת זה היה בגללי (ובפעם השניה הם סידרו תוך כמה דקות)
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
תמיכה לא הכי בעולם אבל אפשר להסתדר. אגב, אם יש הפסקת חשמל, גם המחשב לא עובד, אז מה יעזור לך האינטרנט? :S
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
אני לקוח של בזק בין לאומי ולא כמו שכולם אומרים פה אצלנו לפחוות יש נפילות - לא המון אבל יש...
יותר מפעם בחמש שנים... אבל אין תלונות מיוחדות... |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
אוי גם לי יש אסון עם נטביטצ'ס.. הראוטר העלוב שהם סיפקו לי נשרף, קניתי אחר (בהוראה שלהם!!) ועכשיו הם החליטו שבגלל שקניתי ראוטר משלי, הם לא מספקים לי תמיכה, ובנוסף אני חייב לשלם לטכנאי שיבוא על חשבוני 200 שקל לשעה ראשונה ו180 לכל שעה אחר כך.
בזק מעולים בניגוד לאפסים האלה.. במחשבה שנייה, אפילו קיפוד יהיה יותר טוב. |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
בינלאומי הם בסדר גמור. תומכים קצת עקומים, אבל השאר אחלה.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|