|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
משחק דפדפן - קרבאונליין - גירסה 2.7
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
שמע העיצוב גרם לי לחפש תאיקס
|
![]() |
![]() |
# 4 |
אחראי קהילה
|
האמת אחלה,
אבל: הרקע קצת מציק, ויש לפעמים פרסומות שעם הצבע לא קשורות, אם אתה שם פרסומות תנסה כמה שיותר שלא יראו אותם (אולי מודעות קישור) לדעתי, תעשה רקע שחור או אפור, אבל לא רקע של תמונה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
אחראי פורום
|
השורה הרצה הזאת הרסה לי את העיניים...תקטין את המהירות...
# 6 |
חבר על
|
אויש רק באתי לכתוב את זה.
אני רואה עכשיו מתושתש אחרי שהסתכלתי על האתר 10 שניות... תקטין את המהירות או תוריד את זה. דרך אגב כמו שהציעו שנה עיצוב ממש במהירות כי זה לא משהו שמתאים לאתר כזה. דרך אגב האתר שלך ממש נחמד מעבר לכל הבעיות שציינתי בעבר שיחקתי בו.. חחח לא תאמין איך גיליתי את האתר ... נסעתי לדודים של בנתניה אני כזה רואה את קרוב משפחה שלי (בן 30 ומשהו) במחשב אני מסתכל כזה והוא משחק במשחק הזה שבעבר לא הכרתי אני מסתכל ורואה ,השמד מדינה או משהו כזה חחח טילים, מטוסים חשבתי שהוא התשגע או משהו חחחח אחרי זה שאלתי אותו ואז התחלתי גם לשחק בזה... |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
תשמע,
נרשמתי לאתר עוד בצהריים בעיקרון המשחק נראה מושקע אבל באמת שלא הצלחתי להבין איך הכל עובד בכזאת קלות המבנה של המשחק נורא מסובך, נורא לא ברור. ואני לא חושב שהמדריך כל כך עוזר. כלומר, כן בסופו של דבר מבין תעיקרון אבל זה היה יכול להיות בצורה הרבה יותר מהירה עם סידור נכון. וכמו שאמרו העיצוב נורא בעייתי, תבין, משחק דפדפן אמור להיות אתר שמבלים בו שעות רצופות לפעמים אני לא יכולתי להיות באתר 10 דקות =\ רקע התמונה נוראי, הצבעים הורסים את העיניינים, הפרסומות משולבות כל כך לא נכון שזה גרם לי להתעצבן באתר כזה חשוב הגרפיקה בידיוק כמו המשחק עצמו, משהו סולידי יראה הרבה יותר טוב, פשוט, קל מבחינת משקל, ומבוסס כמה שיותר על קידוד ותיכנות ופחות על גרפיקה ותמונות גדולות. כל האייקונים נראים נורא ואיום שיפור בצד הזה יעלה את המשחק בכמה רמות. תזכור שלפעמים Simple is better
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
נראה מושקע, שנה עיצוב בדחיפות.
השורה הרצה מציקה מאוד בעיניים. בהצלחה בהמשך ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
בס"ד
שיפרתי את העיצוב |