|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
בעיה - העכבר מפסיק לעבוד מעצמו, ללא התראה או משהו
שלום,
כבר הרבה זמן העכבר שלי מפסיק לעבוד - לפעמים זה אחרי 2 דקות ולפעמים אחרי מספר שניות. כמו כן שמתי לב שתמיד שמרימים את העכבר אז הוא מפסיק לעבוד. כשהוא מפסיק לעבוד אני צריך להוציא אותו מהחיבור ולהכניס אותו וזה ממש מעצבן, יש למישהו מושג איך לתקן את הבעיה? |
![]() |
# 2 |
חבר חדש
|
העכבר עובד על חיבור usb?
|
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
ת'אמת בהתחלה היה לי מתאם בין USB ליציאה של עכבר רגילה אז השתמשתי בו, עכשיו הורדתי את המתאם (ממש אתמול) והתחלתי להשתמש בUSB, דבר שלא ממש הועיל אולם לפעמים שהוא מתנתק הוא חוזר לעצמו אחרי 3 שניות (כאשר הוא בUSB) אבל לפעמים כמו תמיד צריך להוציא את העכבר ולחבר אותו שוב.
|
![]() |
# 4 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
תנסה ללחוץ CTRL + ALT + DEL בכל פעם שהוא נתקע, זה אמור לשחרר.
|
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
נראה כמו בעיה במגעים אם יש לך אחריות על העכבר בדוק את זה איתם ..
אם לא כדאי שתחליף את העכבר לעבודה רציפה |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה כותב "USB device not recognized" ואז בכלל מנתק את הUSB. ואני יודע שזה לא בעיה בעכבר. יש לי עוד עכבר אלחוטי שבכלל הפסיק לפעול בגלל זה, זה ניראה לי בעיה במחשב. עוד משהו כמו שעה אני הולך לפרמט את המחשב ואני ארשום פה מה קורה. |
|
![]() |
# 7 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
ציטוט:
![]() אני משאיר פתוח בשבילך. |
|
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
תיראה עכשיו יש לי בעיה קצת אחרת שלא ממש קשורה,
כשהתחלתי את הפירמוט אז זה לא נתן לי לעשות מחיקה של כונן :C (הכונן היחיד שיש לי) ומה שבעצם עשיתי זאת התקנה של המערכת הפעלה מחדש ללא מחיקה. אין לי מושג למה זה לא נתן לי למחוק.. פרמטתי לפחות 15 מחשבים בכולם זה נתן לי למחוק את הכוננים - עכשיו לא. יש לך הצעה? אולי משהו דרך הBIOS? (למרות שלא ראיתי אפשרות כזאת) |
![]() |
# 9 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
אז אתה לא מוחק אתה עושה FORMAT.
|
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
מה? יש לי מסך כחול עם הכוננים (ובמקרה שלי הכונן) ויש למטה אם רוצים למחוק לוחצים D אם רוצים להתקין את הווינדוס אנטר ואם רוצים לפתוח כונן חדש לוחצים C.
שאני לוחץ D (מחיקת הכונן) זה כותב לי: Setup is unable to perform the requested operation on the selected partition. This partition contains temporary Setup files that are required to complete the installation. עזרה? ^^ |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|