|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[שאלה] גוגל אדסנס אחרי חסימה.
חסמו לי חשבון של גוגל אדסנס של איזה אתר.
עכשיו אני רוצה לפתוח חשבון חדש של אתר אחר לגמריי עם פרטים אחרים לגמריי. כאילו השם של המנוי שונה מהחשבון הקודם ... קיצר הדבר היחיד שיהיה אותו דבר זה החשבון בנק... האם גוגל לא יאשרו לי את זה בגלל החשבון בנק?
# 2 |
חבר וותיק
|
אם אני לא טועה הוא יאשר,
אבל לדעתי כדאי לך להחליף גם את החשבון בנק, בשביל לא לקחת סיכונים. בהצלחה =] |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
אם אתה משתמש באותה כתובת אייפי אז הם לא יאשרו אותך.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
אחראי פורום
|
אתה אומר את זה מניסיון?
כי אני ב-99% בטוח שגוגל לא יחסמו כתובות IP - מהסיבה הפשוטה שהם קלות להחלפה, וה-IP שלך, מחר יכול להיות שלי. אז אשמח לדעת האם אתה סתם זורק דעות באוויר(ואומר אותן כעובדות) - או שבאמת יש מה שמץ של נכונות? |
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
גם לי קרה אותו הדבר .. הם מאשרים, אבל החלפתי את חשבון הבנק .
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
הם יאשרו גם על אותו אתר מאותה כתובת דואר :\
מניסיון. |
![]() |
![]() |
# 7 |
אחראי פורום Off-Topic
|
ויחסמו אחרי שבועיים, מנסיון.
# 8 |
חבר על
|
לא יודע מה כולם פה מדברים, נסיון או לא, אבל אני מדבר באמת מנסיון(יכול להיות לכל אחד זה שונה).
חסמו אותי על כביכול "לחיצות לא חוקיות" שגם לא היו שלי, וניסיתי להירשם בערך 5 פעמים עם שמות וכתובות אחרות וגם עם אתרים שונים, והם לא אישרו אותי. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
שמעת פעם על אייפי בטווחים ?
אם כבר אז קליקים לא תקפים. ממש מעשה טיפשי שאני לא יכול אפילו לתאר את הרמה שלו. להרשם 5 פעמים בזהויות לא נכונות! אתה חושב שגוגל חברה מפגרת ??? מזל שהם לא מתעסקים עם אחד כמוך שנרשם 5 פעמים ובסוף נפסל על שלחץ על הפרסומות שלו עצמו. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
שאלה, הרשמה חוזרת לאדסנס.
שלום,
סתם להבהיר: זה סתם תיאור של מצב, הוא לא קרה לי (ברוך ה') וגם לא לחבריי, זה סתם שאלה שאני שואל מתוך סקרנות. אדם משתמש באדסנס, הצ'יק נשלח לו בדואר ולא לחשבון בנק. אותו אדם נחסם מהשירות, הוא נרשם ממחשב אחר, עם אתר אחר, ורושם כתובת דואר אחרת ובוחר לקבל את התשלום בחשבון בנק. מה שקורה כאן ששום דבר לא אותה הדבר, קוד הפין יישלח לכתובת שרשם בהרשמה, למשל כתובת של דוד של אותו אדם. לדעתם יש סיכוי לאותו אדם להירשם שוב? כי הרי הם לא יכולו לדעת אם מדובר באותו אדם..חוץ מהפעם הראשונה של קבלת הפין הם לא משתמשים בכתובת שלך שוב. כמו שאמרתי הכסף מועבר לחשבון הבנק מה שלא היה בחשבון שנחסם. נדמה לי שזה יעבוד, מה אתם אומרים? --- אני חוזר, סתם שאלה מסקרנות!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|