|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
![]() אהלן אנשים,
אז ככה, היה לי ווירוס כנראה קטלני במחשב שגמר לי קצת ממערכת ההפעלה (windose) אין לי תפריט התחל, אני לא יכול להתקין דברים וכו'. הווירוס ירד, ואיתו גם מערכת ההפעלה חח. יש רעיונות לתיקון? כי ממש אבל ממש לא בא לי לפרמט אותו. תודה מראש, שבת שלום, |
![]() |
# 2 |
Winner
|
תעשה ככה:
מנהל משימות / Task Manager / Ctrl + Alt + Del ושם תכנס ל File ---> New Task(Run..) יפתח לך חלון קטן, ותרשום explorer זה אמור להראות לך את תפריט הראשוני, ואת השלוחן עבודה תגיב פה אם זה עובד או לא.
חבר וותיק
|
אוקי,
קודם כל תודה על התגובה המהירה. אחר כך, כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון. יש לי את החלנות והכל עובד כמו שצריך אבל כשאני לוחץ על "התחל" אז נתפתח לי התפריט בלי "כל התכניות". בנוסף לזה כל הזמן המערכת מקפיצה לי הודעות שגיאה וגם היא מבטלת את העדכונים האוטומטים ולא מאפשרת לחדש אותם, וזה לא בגלל ווירוס שקיים עכשיו, זה משהו שהווירוס עשה מקודם. |
![]() |
# 4 |
חסום
|
שיחזור מערכת...
|
![]() |
# 5 |
Winner
|
הקבצים של התוכנות עצמן עדיין קיימות (מחקו רק את הקיצורי דרך מההתחל)?
חבר וותיק
|
כן, אם אני מנסה להכנס דרך תיקייה כל שהיא שנמצאת לי על שולחן העבודה ומתחיל "לטפס" למעלה אז כן אני מצליח לראות את הכל.
|
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
או שתעשה שיחזור מערכת
או שתיכנס דרך safe mode ותריץ סריקת של וירוסים
חבר וותיק
|
ציטוט:
כי ווירוסים כבר אין, יש רק את הנזק שהם השאירו. |
|
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תקשיב תעלה דיסק של וינדוס ויש בפורמט אופציה למחוק רק את התקיה של הוינדוס
ככה שהחומר של על המחשב שלך ישמר יש לשמור מסמכים שלי ומועדפים כי זה נמחק עם ההתקנה בהצלחה ![]() |
![]() |
# 10 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
שוב?
משתמשים כאן כנראה לא מבינים. אסור להגיב באשכולות בני יותר משבעה ימים !! http://www.hosts.co.il/forums/announ....php?f=51&a=74 אזהרה + ננעל. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|