|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מאמרים ותוכן באתר שלך = מיקום גבוה בגוגל
"התוכן הוא המלך", בטח יצא לכם לשמוע.
תכנים עדכניים ועשירים במילות מפתח רלוונטיות לתחום האתר שלך, מהווים חלק נכבד מקידום האתר ומביאים את האתר גבוה בתוצאות החיפוש. אז אם אתם רוצים לקדם את האתר שלכם ביתר קלות, זה מה שאני מציע: אני אשלח לכם מאמר שנוגע בתחום של האתר שלכם ובתחומים נוספים - אתם מרוויחים תוכן לאתר בלי מאמץ. שימו לב שהמאמר יחודי לאתר שלכם והוא לא יופיע באתרים נוספים, אין צורך לחשוש מכפילות תוכן. בתמורה, בתוך המאמר אשלב מספר קישורים לאתרים שאני מקדם (לא יותר מידי, זאת הבטחה). בבקשה רק אתרים עם PR1 לפחות. מי שמעוניין, צרו קשר אך ורק במייל: ofirson at gmail.com . וצרפו את כתובת האתר שלכם שבו יופיע המאמר. תודה ויום טוב ![]()
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם כבר, אל תשכח לציין שככל שיש יותר קישורים יוצאים זה פוגע בקידום של הדף עצמו.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
Winner
|
איזה אורך המאמר וכמה קישורים בערך?
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אבל זה לא המקרה חבר אני מדבר על כ-3-4 קישורים יוצאים במאמר, תסכימו איתי שזו לא כמות מופרזת וזה לא פוגע בקידום האתר. מה גם שהקישורים היוצאים יהיו רלוונטיים לתוכן המאמר ומשולבים בטקסט, ועצם הרלוונטיות מעלה את האמינות של העמוד (לעומת מקרה אחר לדוגמא, שבו הקישורים בעמוד לא רלוונטיים לטקסט וסתם תקועים...)
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
צור קשר אתר עם PR5 ..
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
מה אורך המאמר?
|
![]() |
![]() |
# 7 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
אכפת לך לא לצאת בהצהרות? אני מדבר מידע אישי, אם אתה עשית בדיקות או שיש לך מאמר של מישהו שעשה בדיקות, אשמח אם תשתף עם כולנו.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
אחראי פורום Off-Topic
|
אשמח אם תשתף את המקורות של הידע האישי שלך (פרטי הניסויים ותוצאותיהם).
# 10 |
חבר בקהילה
|
לכל השואלים, אורך המאמר הוא באזור ה300 מילים להערכתי
עריכה: 300 במחשבה שניה זה די מעט, אבל בוא נאמר שזה המינימום למאמר. מכאן זה הולך וגודל, בהתאם לנושא האתר שלכם ולקישורים שיכנסו במאמר.
My SEO blog דומיינים למכירה: Shexy.co.il | MyPlaylist.co.il Last edited by Night; 29-07-08 at 14:31.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|