![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עיצוב אתר אינטרנט
היי מה המצב אני מיתלבט בין שני גרסאות לאתר מה אתם ממליצים וכן אם אפשר ביקורת בונה ולא להגיב יפה או מכוער אם יש משהו שניראה לכם שצריך לשנות ואני אולי לא רואה
![]() גרסה 1 http://www.siz.co.il/up/mnzhtymzvazx.jpg גרסה2 http://www.siz.co.il/up/imz5o3t1wzkt.jpg
# 2 |
חסום
|
קודם כל מילאת את השני שזה כבר יותר טוב..
קח את השני הוא נראה נחמד.. תחליש את הדרופ שאדאוו מהכפתורים למעלה ותקטין אותו גם כן, תקטין את הבאר השחור הענק הזה ותעיף מתחת ללוגו את הדמות הזאתי ואת מה שלידו.. תפריד קצת עם טבלאות וקווים בין כל דבר לדבר, ותחליש את הדרופ שאדאו.. תוסיף כמה גרדיאנטים ורקע מאחורי העיצוב... ככה בחפיף תשפר את זה ואז תחפש תגובות בונות.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
השני יותר יפה לדעתי,
רק תחליף את הבאר השחור הזה (הוא ממש לא מתאים לדעתי), תוריד את הצל בתפריט (בכניסה לתיק עבודות,ובצור איתנו קשר), וזהו חוץ מזה אחלה עיצוב!
# 4 |
חבר וותיק
|
מן הסתם השני..הוא יותר מלא וככה הוא יותר נחמד לעין.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
תשים את הלוגו של הגירסא הראשונה בגירסא השנייה וזה יהיה סבבה
# 6 |
חבר בקהילה
|
הבאר השחור בשני אינו מתאים
תחליף אותו ותעלה את האתר עם העיצוב השני |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
הראשון, יותר נעים ופחות עמוס
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
אוקיי תודה על תגובתכם אקח לצומת ליבי ומה שניקרא על טעם וריח אין מה להיתווכח אנסה לשפר ןלעלות את האתר בעקרון החלק השחור חלק פלאש כך שמה שיש עכשווו נועד רק למלא
ציטוט:
![]() בניית אתרי אינטרנט אחסון אתרי אינטרנט הקמת אתר אינטרנט החלפת קישורים צילום אירועים צלם אירועים Last edited by bigstyle.co.il; 27-07-08 at 21:49.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אהבתי את הראשון אחי,
בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר חדש