|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
c#| צילום מסך ושליחה לרשת
איך עובדת התוכנה busted?
למי שלא מכיר.. זה תוכנה שעובדת במשחקים cs,cs:s,cz.. לדוגמא.. http://busted.vgames.co.il/data/screenshots/ למי שרואה זה פותח תיקיות על פי STEAMID... צריך להוריד את התוכנה כדי להיכנס לשרת מוגן... השאלה שלי.. איך היא מצלמת בפקודה ושולחת את התמונה לשרת?
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
לצלם מסך בC# זה לא בעייה , הקטע הוא לדת איך הוא שולח לשרת, אבל אני לא מאמין שזה בC#
מכיוון שזה משהו מובנה במשחק שברגע שהשרת רוצה הוא מצלם לך תמסך..זה לא משהו שאתה יכול להכין.. כעיקרון אם הסיבות שלך שונות ואתה רוצה תוכנה שמצלמת מסך ושולחת אתה פשוט יכול לצלם ולהגיד לתוכנה לשלוח במייל או בFTP או לעלות למסד ויש עוד 101 דרכים לעלות תמונות לרשת |
![]() |
![]() |
# 3 |
Winner
|
לצלם מסך לוחצים על printscreen ושולחים לאן שרוצים בget או Post לאתר או בtcp לשרת חיצוני או באימייל מה שבה.
# 4 |
Winner
|
אני מאמין שיש פונקציה בC# של צילום מסך.
אתה שומר את הצילום בתייקייה זמנית, ואז שולח את הקובץ ע"י FTP.
# 5 |
הוסטסניון
|
# 6 |
Winner
|
אני התכוונתי לעשות sendkeys בשביל printscreen ואז לשלוח את התוכן של הclipboard לאן שרוצים.
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
עריכה: קבל http://paste.co.il/showfile.php?id=2072965747 פונקציה שמצלמת את המסך ומחזירה בפיקסלים , עכשיו אתה רק צריך לשמור.. שמור בצורה הבאה: http://paste.co.il/showfile.php?id=2120060446 Last edited by Jerba; 27-07-08 at 17:28.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
קודם כל תודה Jerba
סבבה עד כה הבנתי.. נגיד X משתמשים הורידו את התוכנה.. עכשיו משתמש x1 רוצה לראות את הSCREENSHOT של משתמש x2 בהנחה שלשתיהם פועלת התוכנה כרגע.. איך משתמש x1 יפעיל פעולה מרחוק שיפעיל את התוכנה אצל x2? למשל נקח את התוכנה busted.. אתה מוריד למחשב היא מתחברת לשרת. אם היא מצליחה להתחבר היא פועלת... אתה נכנס לשרת שכדי להיכנס חייב להיות לך את התוכנה פועלת.. עכשיו כדי לראות את הSCREENSHOT של שחקן מסוים [למשל אם אתה חושב שהוא משתמש בצ'יטים] אתה כותב במירק !bust steamid של השחקן, ואז כדי לקבל את הלינק אתה כותב !bustpics steamid אני רוצה שהוא יפעיל דרך התוכנה.. אין לי רעיון שאי אפשר לעקוף
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אההה הבנתי..זה לא בעייה להכין משהו כזה..אני אישית הייתי דואג לשרת חזק , פותח מסד , פותח לכל משתמש (יענו STEAM ID) עמודה ובה
שומר את התמונת מסך העדכנית וכל מי שרוצה או יש לו גישה ישלוף את התמונה מהמסד..אני מציע לך גם להכין פרוטוקול מסודר בין המשתמשים , מי מסוגל לשלוף תמונות , מי לא וכו וכו בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 10 |
Winner
|
לא צריך שרת חזק.
אתה מכין מסד עם 3 עמודות, ID, steamID, IP. אני לא יודע איך זה עובד עם הMIRC אבל אתה יכול לעשות בתוכנה כפתור ושדה שכותבים בו את הsteam ID, ושלוחצים על הכפתור זה בודק מה הIP של אותו steamID, ושולח לIP בקשה לתמונה, ואצל אותו משתמש שביקשו ממנו תמונה זה מצלם ומעלה לשרת לתיקייה של אותו steamID, ושולח למשתמש שביקש את התמונה, קישור לתמונה. אני מקווה שזה מובן ולא סיבכתי אותך חח.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|