![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
php|מערכת משתמשים להצגה
שלום לכולם
בימים האחרונים הכנתי מערכת משתמשים שתהווה חלק מפורום עתידי שאני מתכוון לתכנת המערכת כוללת הרשמה התחברות שינוי סיסמא/איימיל מערכת הודעות פרטיות בין משתמשי האתר שיחזור סיסמא לאיימיל לאדמין: הצגת כל המשתמשים עריכת משתמש מחיקת משתמש אפשרות להפוך משתמש לאדמיין/למשתמש רגיל קביעת גודל תיבת הודעות הפרטיות למשתמש רגיל קביעת גודל תיבת הודעות הפרטיות לאדמיין אפשרות להגן על משתמשים מפני עריכה/מחיקה אני מודע לכך שהמערכת לא כוללת מנגנון הצפה,זה יתווסף בשלב הבא המערכת לא כוללת עיצוב בכלל,מכיוון שהיא תחובר לפורום ועדיין לא התחלתי לעבוד על עיצוב הפורום אני מציג את המערכת כדי לבקש את דעתכם לגבי אבטחה אבקש ממי שמציג בעית אבטחה לאמר מה הבעיה ואם אפשר דרך לתיקון העוגיות באתר מוגנות לכן אני לא חושב שיהיה בהם בעיה כלשהי משתמש אדמיין לדוגמא שם משתמש:test סיסמא:test123 קישור:כאן אבל כמובן שאתם מוזמנים להירשם תחת משתמש רגיל כדי לבדוק את האפשרויות הנוספות החסומות במשתמש הזה בבקשה:לא להעיר לגבי העיצוב ולגבי דרך הצגת הנתונים(טבלאות במקום CSS) במערכת העתידית הכל יהיה שונה לכן לא מצאתי טעם לסדר את זה יפה עכשיו תודה לכולם Last edited by נריה; 27-07-08 at 02:42.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|