|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
![]() דומיינים בעברית, תזרקו כמה הם שווים וכמה הם יהיו שווים עוד כמה שנים...
אני רק רוצה לשטוף תעיניים ![]() תיק-השקעות.com אחסון-אתרים.com ריסיילר.com אגב קחו בחשבון שהדומיינים מקודמים וריסיילר הגיע למקום 3-4 בגוגל ![]() אופיר
אופיר צ'קון מנהל חברת האחסון Web-il.Co.il. פתרונות אינטרנט מתקדמים: שירותי אחסון, דומיינים, ריסיילינג ובנייה ופיתוח אתרים. אימייל: ofirchakon@gmail.com אתר: http://www.Web-il.co.il/ Last edited by Ofir|Execute.co.il; 15-07-08 at 10:44.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
בכל זאת, מחירים שאתה זורק?
# 4 |
חבר בקהילה
|
![]() הם לא שווים שקל בלי קידום במילים של השם שלהם.
למה? כי אף אחד לא יקליד סתם שם דומיין שצריך להחליף בו את השפה פעמיים ואת כיוון הכתיבה. כלומר, הדרך היחידה שהגולש יכול להגיע אל הדומיין הוא על על ידי גוגל. ובגוגל בלי קידום עצבני במילים הללו הדומיין לא יופיע במקום ריאלי. אם כבר לקנות בעברית, אז רק דומיין שכולו (כולל סיומת) בעברית. בינתיים אין כאלה שהם רשמיים של ICANN או ISOC. אז צריך לחכות. בכל אופן - הדומיינים כמו שלך שווים רק בשביל מישהו שמקדם את המילים הללו, והוא לא ישלם עליהם יותר מכמה עשרות דולרים - במקרה הטוב (כי בסכום גבוה יותר אפשר כבר לקנות דומיין מקודם עם PR, לינקים וכו'). אם תקדם - השווי שלהם ייקבע לפי מיקום ולפי הכנסות מפרסומות - ואז השמיים הם הגבול. Last edited by dvi; 15-07-08 at 10:50.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
הוא קידם אותם.. חפש בגוגל ריסיילר. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
יפים...
לפני כמה שנים קניתי אתר.net אבל שחכתי לעדכן אותו ולקחו לי אותו חחח... לא האמינו לי שיש דבר כזה בכלל חחח נעלו לי את ההודעה.... (הנה) מה שטוב בהם? נראה לי שהם טובים יותר לקידום אתרים, לא? יש גם קיצורי דרך (בתשלום) שלא חייבים לכתוב את הסיומת... Last edited by solcito; 15-07-08 at 12:43.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: דירוג מסחר: (0)
|
אני אישית לא קונה דומיינים בעברית, כי מבדיקות שהעברתי גיליתי שאין כל כך הרבה הבדל בין דומיינים בעברית.COM לבין דומיינים בעברית CO.IL ואפילו CO.IL יותר טובים.
מה שכן, דומיינים בעברית טובות מאוד לנישות מאוד ספציפיות. מי שאמר שהוא מקבל כניסות בודדות ביום למילה ריסיילר שיגיד לי מה רע בזה? אם האתר נבנה טוב למכירת ריסיילרים והיחס המרה שלו טוב מה הוא צריך יותר מאשר הכניסות הבודדות האלה? הוא לא צריך אלפי גולשים שרוצים לראות את פיקאצ'ו מנצח את צ'רמנדר. |
![]() |
![]() |
# 10 |
Winner
|
אני תמיד תיהיתי מה יותר מקדם בגוגל, דומייין בעברית com או דומיין באנגלית אבל co.il ...
גם העובדה שהם לא נתמכים בie6 זאת בעיה. אבל בהצלחה איתם בכל מקרה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|