|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
סקריפט שפועל רק במוזילה - PHP + COOKIES
אהלן חברים, אשמח לקבל קצת עזרה.
אני מריץ את הסקריפט הזה באתר שאני בונה, אבל משום מה במוזילה הוא פועל 100% ובאקספלורר הוא לא מציג כלום. בעיקרון הוא אמור לבדוק אם יש למשתמש קוקי - ואם יש, להציג לו את התוכן במידה והסיסמא תואמת. במידה שאין לו קוקי, להציג לו תוכן אחר. (הסרתי ממנו את התוכן שאמור להיות מוצג) PHP קוד:
![]() Last edited by Maor|Short.co.il; 29-06-08 at 11:48.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
אולי בIE הקוקי לא נוצרה? (אולי יצרת אותה רקב FF )
# 3 |
חבר בקהילה
|
איך שקראתי את האשכול שלו גם אני חשבתי ככה =] (עלה לי הרעיון)
לפותח האשכול - תבדוק את הענין....=] אם זה לא מה שאמרנו אבל מצאת דרך אחרת אתה מוזמן לפרסם אותה פה שלמשתמשים אחרים שמחפשים במיקרה גם את הפיתרון הזה או רוצים להשכיל וללמוד יוכלו לקרוא ולדעת לאתר את הבעיה הזאת עכשיו / בעתיד בכל מיקרה מהצלחה =] ... |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
למה השתמשת ב while ?
תעשה בשאילתה AND `pass` = '$pass'
# 5 |
הוסטסניון
|
אין טעם בלולאת while, רקnum_rows.
תחסום הזרקות שיכולות לבוא מהקוקיס. קוקי נוצר בצד לקוח שלא כמו סשן שנוצר בצד שרת, אחרי שאתה יוצא קוקי תדאג שיהיה ריענון אחרי שאתה בודק את הקוקי.
# 6 |
חבר וותיק
|
לא מזמן נתקלתי בבעיה דומה עם עוגיות וPHP. אחרי בדיקה מעמיקה גיליתי שהגדרת מיקום העוגיה (path) שונה בIE ובFF מה שגורם לכך שPHP לא יודע שהעוגייה שייכת לחלק הרצוי של האתר שלך. הפתרון שהתמשתי בו הוא פשוט להגדיר את הדרך (path) של העוגיה לדוגמה
PHP קוד:
אם אתה צריך עוד עזרה אתה מוזמן לשאול, כפיר עריכה: בהמשך למה שאנשים אחרים הגיבו פה (למרות שזה לא קשור לשאלה לחלוטין) אני ממליץ לך ללמוד מה הפונקציות שאתה משתמש בהן עושות ולא להעתיק קוד מוכן בלי לדעת מה אתה עושה (הקוד שלך מעיד שזה מה שאתה עושה, ראה את התגובה של אלעד). ובכללי כדאי לך מאוד לקרוא על mysql_real_escape_string Last edited by Kfir.G; 29-06-08 at 18:30.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
עסק רשום [?]
|
היי, תודה על התשובות.
רק ארצה להבהיר כי רק הקטעים שקשורים לעוגיות מועתקים ממדריכים שמצאתי בגוגל על מנת ללמוד, מצטער אם זה הרושם שנוצר, אבל אני ממש לא משתמש בקודים שאני לא מבין ולהיפך, לא הייתי משתמש במשהו שאני לא יודע מה הוא עושה. מבחינת סקריפטינג של מירק, שזה למעשה הבסיס שלי, 90% מהקריאה מבסיס הנתונים נעשית בלולאות ולכן אני רגיל לכך, למרות שאני תמיד שמח להחכים וללמוד משהו חדש ![]() אני משתמש באותו קוד בדיוק באתר אחר שלי וזה פועל מצויין, במוזילה ובאקספלורר, ולכן אני ממש אובד עצות. רק אציין שכשאני יוצר את הקוקי באקספלורר(נכנס לטופס לוגאין) אז התוכן הנכון מופיע, וכשאני עושה LOGOUT אז התוכן נעלם, כביכול - כשאין עוגיה, הוא לא רושם אורח, משתמש מחובר או סיסמא לא נכונה. מצטער אם לא הסברתי עצמי נכון. התוכן של logout.php: PHP קוד:
![]() אם מישהו מעוניין לראות: http://a.short.co.il התחברות: http://a.short.co.il/login.php התנתקות: http://a.short.co.il/logout.php שם משתמש: מאור סיסמא: 1234 Last edited by Maor|Short.co.il; 29-06-08 at 20:11.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
עסק רשום [?]
|
מצטער על הדאבל פוסט - הבעיה נפתרה ברוך השם ואפשר לנעול.
בקובץ logout.php שיניתי את זמן העוגיה ל: -42000 ולא רשמתי שם לעוגיה, מה שהשמיד אותה. בקוד הזיהוי השארתי רק: PHP קוד:
![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|