|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
![]() תקשיבו אני רוצה לפתוח חשבון בנק מחר! אני לא רוצה משהו מסובך! אפשרות להוציא מזומן בבנקט בכל בנקט של כל בנק! לגהץ בחנויות! והעברה בנקאית בתוך הבנק ללא עמלות. והכי חשוב שיהיה כרטיס אשראי (הפלסטיק למי שלא הבין.) חשבתי בפועלים האם מה שביקשתי יש את זה? אני בן 14 בספטמבר15.. תודה לכולם די דחוף לי טנקס ללכולם.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
בן 14? למה בפרופיל כתוב 17? כאילו, מה היתרון בזה?
בכל מקרה, אני לא רואה איך יתנו לך אשראי בגיל 14 או 15. את התשובה הכי טובה יתנו לך בבנק, לא פה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
כרטיס PRE-PAID של בנק הדואר.
קרא באינטרנט. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
כרטיס אתה יכול לקבל, פשוט לא אשראי (כך אני לפחות מאמין). כמה קיבל החבר שלך? |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חסום
|
ציטוט:
בכל מקרה מחר אבא שלי יבדוק ויפתח לי בכל מקרה. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
לפי מה שאני יודע. לפי החוק אי אפשר לעשות לך כרטיס לפני גיל 16.
זה כרטיס מצויין. היו לי כבר 3 כאלה. ויזה נטען זה נקרא. יש איזו עמלה של היצירת משהו כמו 27 שקל אם אתה רוצה שתוכל להוציא גם מהבנק. אפשר להכניס עד 1000 שקל. אפשר לקנות בחו"ל והכל. נרשמתי איתו ל PAYPAL גם. קיצור מומלץ !! |
![]() |
![]() |
# 8 |
חסום
|
עדין..
אני מעדיף בכל מקרה כרטיס נורמלי בכל מקרה אבא שלי ילך מחר על הבוקר לבנק לבדוק אם אפשר להעביר את החשבון הישן של אחותי אלי או לפפתוח חדש ![]() אשמח בכל מקרה להודעות בכללי על זה.. בקשר לכרטיס של הדואר אשמח לקישור בכל מקרה. |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
אוף למה אתה הולך עם הראש בקיר
כרטיס דיירקט אתה יכול לקבל, חשבון בנק בגיל 14 המקסימום שתקבל זה כספומט וזהו תעשה Isracard.web או משהו.. דיירקט ניתן לקבל מ15 או 16 אני לא זוכר
![]() |
# 10 |
עסק רשום [?]
|
בבנק הפועלים תוכל לקבל כרטיס צעיר, זה עד מגיל 14 ועד 18 של בוגרים או 18 (חיילים) .
אתה תוכל להוציא מהבנק כסף, מכל בנקט (כל בנקט זאת עמלה שונה ) . אתה לא תוכל לבצע העברה בנקאית דרך האינטרנט , אתה תוכל לבצע העברה בנקאית דרך הבנק, עמלה של 7- 10 שקל באותו בנק. אם זה בנק שונה ז"א אתה בבנק הפועלים והלקוח בבנק מזרחי זה עולה בין ה 30 - 40 ש"ח! . יש לך מגבלות של הוצאת כספים, אתה יכול למשוך עד 600 שקל ביום ולגהץ עד 400 שקל ביום . בהצלחה , תלך לבנק ותתיעץ הם יגידו לך מה טוב ומה לא :] .
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|