|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עזרה|בקניית מסך LCD
אני מעוניין לקנות מסך LCD כבר הרבה זמן אבל עכשוי עולה השאלה האם המחשב שלי יצליח להחזיק את המסך
יש לי: 512mb זיכרון כרטיס מסך של nvidia 5200 --------------------- אשמח לקבל המלצות על קניית מסך שבאמת יועיל ואני יראה שיפור בתמונה ללא שידרוג של החלקים. המשך יום נהדר. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אם לי זה החזיק בgeforce 3 ו256mb ..
לא חושב שתהיהי לך בעיה.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
יש הרבה סוגים ורכיבים מיוחדים במסך ואיכויות ומד בשניות של תגובת המסך יש כל מיני דברים תאמין לי.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
יש לי גם 5200 ו 512 ועובד מצוין... לא צריך כרטיס מסך חזק בשביל להפעיל LCD
# 5 |
חבר על
|
זה סך הכל מסך, לא איזה משחק שדורש באמת מחשב מסויים!
המחשב השני שלי-פנטיום שתיים מסריח "מחזיק" בקלילות LCD שטוח 17 אינץ' של LG. Last edited by Vadim.K; 29-05-08 at 18:04.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
מה הקשר מסך מחשב לזיכרון חח?
יעבוד לך אם את שואל |
![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
מסך != כרטיס גרפי.
המסך בנוי לעבוד עם כל מחשב , צריך רק כניסה מתאימה וזהו. LCD מכל סוג "יסחוב" על גיפורס 1\2\3\4... ועל כל כרטיס אחר |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אוקיי חשבתי שיש כאן אנשים שבאמת מבינים לצעריי לא.
מסך lcd יעלה על כל מחשב זה נכון! אבל מי אמר שאני יכול לנצל את כל הטכנולגיות שלו (צבע מראה מהירות ועוד..) בואו אני יתן לכם דוגמא מחשב פנטיום 4 אם 256 זיכרון יכול להריץ GTA 5 אבל מאוד איטי. מחשב פנטיום 4 אם 512 זיכרון יוכל להריץ בהרבה פחות מאשבים. כעיקרון מה שחשוב במסכים ומשחקים זה שני חלקים יעקרים זיכרון,כרטיס מסך חבל ש20% מהאתר לא יודעים את זה. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
רזולוציה גבוהה משמעותה יותר מידע, משמע יותר מידע לעבד. מעבר לכך אין לי מושג על מה אתה מדבר, ואני בניגוד אליך כן מבין במחשבים. הפעלתי מסך LCD בגודל 19" עם Rage 128. הכל פעל מעולה. כפי שאמור לפעול עם Rage 128. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אתה בא להגיד לי שאין הבדל בין מחשב פנטיום 2 אם זיכרון של 64mb וכרטיס מסך מבין הפשוטים ביותר לבין פנטיום 4 אם זיכרון של 4GB וכרטיס מסך GeForce 8800... מסך LCD יכול לעבוד על כל מחשב שיש לו את החיבור שלו זה נכון! אבל זה לא אומר שאתה יכול לנצל את כל המהירות ויכולות שלו. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|