|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מה צריך לעשות כשמעצבים אתר?
שלום לכולם,
אני רוצה לעצב אתרים בתשלום, ואני רוצה לדעת מה זה בדיוק אומר "לעצב אתרים". אני מתכוון לכך שאם מישהו מבקש ממני לעצב לו אתר, ועיצבתי. יש לי את העיצוב עצמו בקובץ PSD. מה אני צריך לעשות? לתת לו את קובץ ה PSD? או שאני צריך לעשות עוד כמה פעולות כמו קידוד או כל מיני דברים כאלו, או שאני רק צריך לתת לו את קובץ ה -PSD שעיצבתי והוא כבר יעשה מה שצריך?? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אם הוא פנה אלייך, וביקש - תעצב לי אתר,
אתה מביא רק PSD, וכמובן רק אחרי התשלום של העיצוב. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אני לא צריך לעשות כלום חוץ מהעיצוב עצמו?
ובאיזו רזולוצייה צריך להיות אתר?? |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
בעיקרון עיצוב אתר זהה לעיצוב כול מדיה אחרת - אתה מספק סקיצה לאישור ואח"כ את התבנית המתאימה להפצה באותה מדיה (דפוס, סלולר, אינטרנט וכו').
כמו בכול מדיה, אתה יכול לתת שירות הכולל רכיבים נוספים - כמו שבדפוס תוכל לטפל בהורדה עצמה כך באינטרנט תוכל לבצע חיתוכים ל-HTML או אפילו לספק דף תבנית מעוצב או במקרה של פלאש אפילו מיני אתרים פעילים ... זה בעיקר מותנה ביכולת הקידוד והבנת הכלים והאפשרויות שעומדות בפניך. אני מציע שתרחיב קצת את הידע שלך בכלים ואז תקבל החלטה באם העלות תועלת מניבה לך תשואה גבוהה יותר מזו שאתה מכניס כיום.
# 5 |
חבר בקהילה
|
אם אני לא יודע שפות כמו HTML וכו', אני יכול רק לעצב בפוטושופ קובץ PSD ומי שביקש את העיצוב כבר ידאג לקודד?
ובאיזו רזולוצייה צריך להיות האתר?? |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
לעצם העניין - נראה לי שאתה צריך למצוא שיתוף פעולה על בונה אתרים שייתן לך את השירותים האמורים.
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
אם אתה רק מעצב את האתר אתה מקבל את התשלום ושולח PSD אחרי שאתה מקבל אותו, זה הכל.
אל תחשוש לתת קבצי תמונות (GIF/JPG/BMP...) לפני ה-PSD.
# 8 |
חבר על
|
אם פונים אליך ומבקשים עיצוב אז זה PSD...
יש כאלו שירצו מקודד, ואם אתה לא יודע ואתה לא מספק קידוד, אז אין צורך. קידוד זה לא חלק מעיצוב..ואם מבקשים ממך ואתה יודע לקודד...זה תשלום נוסף. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אוקיי הבנתי,
ואם מישהו מזמין ממני עיצוב, ויש באתר שלו דף בית, אודות וכו', אני צריך לעצב לו לכל דף עיצוב? ואם יש גלרייה, אני צריך להוסיף עבורו את התמונות בפוטושופ? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|